hem de çokşans canım ya,
daha erken evet ama insan panikliyor üstüste bir kaç olmayınca.
sebebini merak ediyor ama çoğu zaman bir sebebi bile olmuyor.
Galiba en makul sebebi O'nun geleceği zamanı hepimizden daha iyi biliyor olması.
Bir de dr ''kafana takıp stres yaptığın sürece olmuycak bunu da bil''dedi.
''teşekkür ederim moral için,Allah razı olsun''diycektim
Aslında haklı,kim düşünmeyi bırakıyor o ay hamile kalıyor.
Garip dimi :44:
hoşgeldiiiiiiiiiiin biz iyiyiz siiiiiiiiiz?örneği kendi verecek canım, en az iki-üç günlük cinsel perhizin ardından. eşim çok zorlanmıştı:))) ergen çocuk gibi mastürbasyon yapıyorum ve herkes ne yaptığımı biliyordiye utandım demişti.yalnız sperm sayısına değil,ne kadar canlı kaldıklarına ve sperm hareketlerine de bakılıyor.
bu arada ben geldiiiiimmmmmm.nasılsınız hepiniz???
örneği kendi verecek canım, en az iki-üç günlük cinsel perhizin ardından. eşim çok zorlanmıştı:))) ergen çocuk gibi mastürbasyon yapıyorum ve herkes ne yaptığımı biliyordiye utandım demişti.yalnız sperm sayısına değil,ne kadar canlı kaldıklarına ve sperm hareketlerine de bakılıyor.
hem de çok
hoşgeldiiiiiiiiiiin biz iyiyiz siiiiiiiiiz?
Asıl bunu merak etmiştim Sedacım,teşekkürler bilgilendirdiğin için.
Ya peki bişey sorucam,kabı alıp eve gelse örneği o şekilde verse:44:
Olur mu ki?
Kap zaten kapalı olur tahminimce:44:
Bu arada hoşgeldin canım
Nasılsın?bebiş nasıl?
evet,dr doğru söylemiş. köylerdeki kadınlar kadar bilgim olsaydı keşke bu konularda.onlar ne kadarını biliyorsa o kadarını bilseydim keşke.cahillik mutluluktur.ne gebeliği takıyorlar ne doğumu.allah verdi,allah aldı felsefesi bizi rahatlatacak aslında. ne yumurtlama biliyorlar ne amniyosentez.
Asıl bunu merak etmiştim Sedacım,teşekkürler bilgilendirdiğin için.
Ya peki bişey sorucam,kabı alıp eve gelse örneği o şekilde verse:44:
Olur mu ki?
Kap zaten kapalı olur tahminimce:44:
Bu arada hoşgeldin canım
Nasılsın?bebiş nasıl?
örneği kendi verecek canım, en az iki-üç günlük cinsel perhizin ardından. eşim çok zorlanmıştı:))) ergen çocuk gibi mastürbasyon yapıyorum ve herkes ne yaptığımı biliyordiye utandım demişti.yalnız sperm sayısına değil,ne kadar canlı kaldıklarına ve sperm hareketlerine de bakılıyor.
sanmıyorum tatlım,ilk dakikadan başlanıp yarım saat, ilk saat,ikinci saat,üçüncü saat falan gibi canlılığa ve harekete bakılıyor. evde yaparsan hastanenin dibinde otuuyor olmanız lazım.
ben iyiyim,bebiş de iyidir umarım. perşembe gideceğiz.her seferinde korkuyorum ben.:44:
sanmıyorum tatlım,ilk dakikadan başlanıp yarım saat, ilk saat,ikinci saat,üçüncü saat falan gibi canlılığa ve harekete bakılıyor. evde yaparsan hastanenin dibinde otuuyor olmanız lazım.
ben iyiyim,bebiş de iyidir umarım. perşembe gideceğiz.her seferinde korkuyorum ben.:44:
Canım öyle bir şey olmuyor malesef.Eşim yaptırdı harekete canlılığa şekle bakıyorlar ve saat saat
O nedenle ilk dakikadan itibaren bakmları lazımmış
hoşgeldin sedacım,iyiyiz sağol,,,seni sormalı??ayy çok değişikmişş,kim utanmaz yahuu,,,çok zorrmuş yaa,,,Allahım hayırlısıyla hepimiz bu ay hamiş oluruz,,,,
canım inşlhh herşey yolundadır ,şimdiden stres yapma,,,
Anladım canım yakınız ama o kadar da değil tabi:)
En sağlıklısı yerinde vermesi örneği,
Peki sence benim durumumda buna henüz gerek var mı?
Biraz daha mı bekleyim,yoksa işi şansa bırakıp zaman kaybetmeyim mi?
Bu arada korkma lütfen,çok haklısın kendimi senin yerine kokuyorum da,
bedenimde bir canlı taşımadığım halde kendimi deli gibi dinliyorum.
Bir de olsam demek düşünemiyorum.
Düşünme sen de,oluruna bırak perşembeye kadar.
Nasılsa gidiceksin ve bu hamileliğin süresince defalarca gideceğin bir yer.
Stresini,korkusunu at arkana,bebişinden haberler alıcaksın onu düşün:)
Hep güzel şeyler düşün,güzel olucak.
Anladım canım gayet mantıklı tabi,
Peki eşine ne dediler?
Aaaaaaaaaaaa kızlar rüyamı anlatmayı unuttum
Şimdi kkdaki kızlar hepimiz bi yerdeyiz hepinizi görüyorum am öyle silüet olarak bizim tayfa full yani
Hepimiz test yapıyoruz herkes de çift çizgi en son ben kalıyorum benim de çift çizgi çıkıyo ama sonra kanamam oluyo ama doktor düşük tehlikesi korkma dinlen diyo.Öyle korkmuyorum falan.Ama kanı gördüm rüya bozulurmuş kan görünce
Ne güzel bir rüyaydı yaaaaa
Eşim askere gitmeden yaptırmıştı 2 yıl önce varikosel başlangıcı demişler tek taraflı.Askerdeyken yine yaptırmış doktor pek bi sorun yok normale göre biraz az ama harekette sorun yok demiş 38 milyon spermin neresi az dedim bende:78:
Çarşamba urolojiye gidecek şimdi
Allah hayırlara çıkarsın canım,gündüz niyetine diyelim:)
İnşallah malum olmuştur sana da ocak ayında nüfus patlaması yaparız Turliğin topiğinde:)
Eşim askere gitmeden yaptırmıştı 2 yıl önce varikosel başlangıcı demişler tek taraflı.Askerdeyken yine yaptırmış doktor pek bi sorun yok normale göre biraz az ama harekette sorun yok demiş 38 milyon spermin neresi az dedim bende:78:
göndermeyin kocalarınızı bence daha şimdiden..1 sene fln geçsin hele..biz çekiyoruz stresini onlar bari çekmesin..
sedacım bebişin hayet sağlıklı,hep de öyle olcak inşallah..kötü şeyler düşünüp çocugun da moralini bozma ya aaaaaaaaa
inşallah canım yaKorkma tatlım inşallah her şey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?