- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
Sen Turkce ogretmeniydin de mi...rezil oldum :):):)
bel ağrım var da o haftalara göre azaldı sanki.midem yanıyor ve iki gündür bir önceki ginden kalma yemeği yiyemiyorumiçim almıyor ya.oysa çalıştığım için,evlendim evleneli bir gece önceden yaparım hep,yoksa yetişmiyor o saatten sonra.dün taze taze makarna yedim,önceki günden yemeğim kaldı.bugün makarnanın kalanı ve dün yaptığım yemek vardı o da kaldı.şimdi dışardan söyledim.inşallah yerim.çok açım ya yiyemiyorum.inşallah sen yaşamazsın bunu.
olur mu ya, tam izmir usulü,"bene" "bana " değil. ödemiş,bayındır,tire...onlar da hep bene der.güzel tutturmuşsun.ben şu mamamı yemeye çalışayım.
Hosbulduuum cınım, nasılsın?
ben iyiyim de senin şikayetler başlamışşş,,,ayy inşlhh ilk aylarınız güzel geçer yaa,,,benim halamın kızı sürekli kusuyoduu,,,ablam hiç sorun yaşamadı,bünyeye göre değişiyor demekki,,,
hadi afiyet olsun, bebegine yarasın inşallah
ben bugün yemek yiyemeyeceğim herhalde. canını çektirmemek adına demeyeyim dedim de, pide söylemiştim,geldi.paketin içinden en sevmediğim pide çıktı.sipariş karışmış.zaten iki saatte gelmişti of yaaaböyle mıymıy olmayı sevmiyorum hiç.ben allah ne verdiyse yerim normalde,bir şey olmasa salçalı ekmek yeter bana.ama bugün öğğğğğğ
Aslinda belimive migdemin agrisi disinda oyle ogurme kusma falan yok Allahtan. aslinda su anda baslamis olmasi gerekirdi ama olmicak heralde bende bulanti tiksinti falan. bakalim hayirlisi
hadi inşlhh olmaz sende ve sedada,,,kusma olmasında bel ve mide ağrısı normal ama,inşlh uzun sürmezz
neyyyysssseeeee kizlar buranin havasi kacti
bende kaciyorumm
hepinizi öptmm
görüsürüzzz:79::79::79:
kızzzz aşkolsun öyle deme topiğimize! nereye daha yeni geldik.
ya ben zaten baştan beri öğürüp duruyorum her şeye.şimdi de iyice uyuzumhiç sevmiyorum mızmızlanmayı hele yemek konusunda.bu kızları benim muhabbet mi kaçırdı ya.mide bulantısı derken midelerini bulandırdık herhalde
canım yasağ ol.bugün çok romantiğim ben galiba
baslik acmislar yeni hamile kalanlar için diye, basligi acan kizin reglden 1 hafta sonra bhcg'si 38 cikmis. cok dusuk degil mi? bana cok dusuk geldi, cokda heveslenmis insallah yukselir degeri yaaa.
slm arkadaşlar ne var ne yok ,gerçi sadece sedayı görüyorum şuan ama.nasılsın sedacım
ces1234 arkadaşım sanada slm ederim.kızlar bişe sorcam,cevaplarmısınız
Ben de burdayim valla. Ben seni merak ediyorum,, merakla kantesti yaptırmanı bekliyorum bilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?