- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
evettt.... rahmimde seyirme var:44:
hamilelik belirtsi diyorlar ama senin için erken herhalde
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evettt.... rahmimde seyirme var:44:
nedir blmem ama inşallah HAYIRDIIIIRRR! :))) BEBİŞİNİN KIPIRTILARINA HAZIRLANIYORDUR İNŞALLAH O RAHİİİMMM
devam bence.şu yumurta denen meretin ne zaman çatlayacağı belli olmaz.cengaver spermler boş bırakmasın o çatlağıııya kızlarr ben dün yumurtladım demiştim ya,,,bugünde sancım var ama azz,,,devam edeyim mii,napayım
hamilelik belirtsi diyorlar ama senin için erken herhalde
erken gibi evet.. yumurtlamama daha 3 gün var... neyse bakalim hayirlisii
devam bence.şu yumurta denen meretin ne zaman çatlayacağı belli olmaz.cengaver spermler boş bırakmasın o çatlağııı
ya ebrucumm bendede adetten sonra oldu öyle,erken yumurtlamaya başlıyosun bence,,,değerlendirinn canımm,,çalışmalara başlayınn
devam bence.şu yumurta denen meretin ne zaman çatlayacağı belli olmaz.cengaver spermler boş bırakmasın o çatlağııı
Kızlarrrrrrr
Ben bu sefer kaçıyorummmmmm
Kendinize iyi bakın Hoşça kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:80::80::80::80:Kızlarrrrrrr
Ben bu sefer kaçıyorummmmmm
Kendinize iyi bakın Hoşça kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiymiş tatlım, kayınvalidesine gitmişler o yüzden girememiş.esra gecmisi okumadim ben ama sen cok merak etmistim. iyi misin? ne dedi doktor?
hep gülsün yüzün canım benim:)))) hay sen çok yaşa emiii,,,çok güldümmm
Herkese iyi aksamlarrrç Esra cevap yazmadi da sizlere sorayim dedim. Nasilmis Esra, doktor ne demiiis?
:80::80::80::80:
özletme kendinnniiiiiiiii:79:
iyiymiş tatlım, kayınvalidesine gitmişler o yüzden girememiş.
sen nasılsın? yok öyle nevresim falan geçirmek bir daha,yorma kendini.
Herkese Selam verdim
boşta kaldı salladığım elim.
kırılırım ama şimdi size,
merhaba demezseniz hemen bene
kafiyeni yerim senin
Herkese Selam verdim
boşta kaldı salladığım elim.
kırılırım ama şimdi size,
merhaba demezseniz hemen bene
Ay cok sevindim bir seyinin olmamasina. nevresim gecirmedim canim merak etme o ise hiiic kalkismam zaten. Sen nasilsin? benim belim ve migdem cok agriyo sende de varmi boyle sikayetler?
almazmıyız selamını bebişimm,,,küsmeeee,,,hoşgeldinn cessiiim:82:,,,