Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canlarim ne var ne yok
kanka bi geldin hemen kayboldun...
hadi gel yaaaa...bu gece kocacık yok canım sıkılıyo valla...
pc kavgası yapmadan rahat rahat yazışırız diye sevinmiştim ama kimse yok ama yaaaaa:84::84::84:
merhaba canlarim ne var ne yok
iyiyim canım benim, kayınvalidene allah şifa versin.şükür sende bir sorun yokmuş.Amannnn sedam gelmiş
Naber annecik
minnak toktur herhalde,beni sömürüyorben yiyemedim ya, dün yiyemediğim için öldüğüm makarna var,köfte var ve canım istemedi.yoğurt kaşıkladım bir çay bardağıGit hemen yeeee aç bırakma minnakımızı
iylikk canımmm aynı bi gelişme yok kimsede yok zaten
ebruuuu,şahgüllll,turlikkk nasılsınız canlarım? bugün öyle yoğundum ki,hiç giremedim.bir de hafta sonu öğretmenler odasıkalabalık,işin ucunda yakalanmak var,hamile olduğumu anlarlar falan dedim,giremedim.özledim ben sizi yaaa! deecemi ve cessimi,kaderimi de özledim.
ebruuuu,şahgüllll,turlikkk nasılsınız canlarım? bugün öyle yoğundum ki,hiç giremedim.bir de hafta sonu öğretmenler odasıkalabalık,işin ucunda yakalanmak var,hamile olduğumu anlarlar falan dedim,giremedim.özledim ben sizi yaaa! deecemi ve cessimi,kaderimi de özledim.
ya canim girmeden önce simdi bayaa bi gecmisi okurum diyodum ama kimsecikler girmemis herhalde bugün
fazla sohbet yapilmamis bugün...
nasilsin kankacimmm iyimisinnn
bütün gün burdaydım ama kimse gelmedi...ben evde yokken herkes burda olur çatır çatır muhabbet eder ama bugün evdeyim ya kimseler yok...
bu arada ebrucum sen kaç yaşındasın şekerim...
kızlar bu arada benim adımda gülşahh:92::92:
ya benimde kocis evde olunca pek giremiyorum
dün yaş konusunu sedosummmlada konustuk galiba aramizda en kücükleri benimmmm:26:
yaşim 20 şubatta 21 olucam inşşş
ya benimde kocis evde olunca pek giremiyorum
dün yaş konusunu sedosummmlada konustuk galiba aramizda en kücükleri benimmmm:26:
yaşim 20 şubatta 21 olucam inşşş
kızlar bu arada benim adımda gülşahh:92::92:
gülşah benim amcamin kizinin adiii
cok severim bu ismii
iyiyim canım klasik ev kadını halleri işte aaa nıye saklıyosunkı hamıle oldugunu :44::44: