- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
En küçük benim diyordum benden küçüğü de varmış
Minnak ebru
sen kac yasindasin ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En küçük benim diyordum benden küçüğü de varmış
Minnak ebru
Güllüşah
Esra ben de biliyorsundur sanırım :)
iyyim ben canim biraz hasta gibiyim... bizde senii cookk özlediiikkk:)
sen nasilsin
sen kac yasindasin ki
ilkinden sonra ders bu bana. yaramdan değil sorandan öldüm demişler.bir şey olsa,allah korusun olmasın da tek tek açıklma yapmak olayı tekrar tekrar yaşamak demek.ki bu yaz çok az kişi biliyordu.yine de her gören nasıl gidiyor hamilelik dedi,tek tek bebek öldü diye anlat,yetmez sorarlar kendi mi düştü,kürtaj dersin bir sürü tantanao ona o ona anlatır yayılır,bildikleri halde sorarlar.o yüzden nasip olursa kendileri anlayana dek bilmesinler.
23 nisanda 24 olcam 22 yoktu herhalde geçmişi okudum bugün de
geçmiş olsuuun. çayının içine iki karanfil at,çok iyi geliyor ve ben tadını da seviyorum.dikkat et kendine.ben de çoook yorgunum ya ama iyiyim şükür.
slm güzel hatunlar,,,bugün canımız çok sıkıldı,kisecikler yoktu,,,
ya benimde kocis evde olunca pek giremiyorum
dün yaş konusunu sedosummmlada konustuk galiba aramizda en kücükleri benimmmm:26:
yaşim 20 şubatta 21 olucam inşşş
bende ekimde 24 olucamm
sedacım dün o kadar makarna makarna dedinki,çok canım çekti,pişireyim dedimm,,,şöyle salçalı,yoğurtlu,,,yanınada çorba ve tavuk kocişimi bekliyorumm,,,çok acıktım çoook
ilkinden sonra ders bu bana. yaramdan değil sorandan öldüm demişler.bir şey olsa,allah korusun olmasın da tek tek açıklma yapmak olayı tekrar tekrar yaşamak demek.ki bu yaz çok az kişi biliyordu.yine de her gören nasıl gidiyor hamilelik dedi,tek tek bebek öldü diye anlat,yetmez sorarlar kendi mi düştü,kürtaj dersin bir sürü tantanao ona o ona anlatır yayılır,bildikleri halde sorarlar.o yüzden nasip olursa kendileri anlayana dek bilmesinler.
23 nisan haaa, süpermis aklimda kolayca tutabilirim
benimde 7 subat
ben 25 ime yeni girdimmm
sedacım dün o kadar makarna makarna dedinki,çok canım çekti,pişireyim dedimm,,,şöyle salçalı,yoğurtlu,,,yanınada çorba ve tavuk kocişimi bekliyorumm,,,çok acıktım çoook
mmmmmm yeme de yanında yat! afiyet olsun.
ahhh ne gvüzellll yeni kalkmak...sabah 6'da kalktımben üniversiteyi 2.öğretim okudum,sabahlayıp 6'da yatmaya,4'te kalkmaya alışkınım ben ve keşke dershane de gece olsa...hiç yorulmam valla!tam bana görecayin icine karanfili hic denememistim... tsk ederim canim hemen yapicam
dikkat et kendine cnm... bende nedense 2 gündür cok yorgunum oysa hic biseyde yapmadim ama sürekli uyuyorum... topikede ugrayamadim zaten bu yüzden.. suan bile yeni kalktim uykulu uykulu yaziyorum
Alllahh tam benlik menü çok severim tavuğu afiyet olsunn canımmm
teşşekkür ederim gülşahçımm,,,buyur gel bebişim,zaten biz senle çok yakınızz,,,
Allahım nazarlardan korusun sizi,,,herşey yolunda inşlhh,,,hep böyle devam eder ,,,,:82:
23 nisan haaa, süpermis aklimda kolayca tutabilirim
benimde 7 subat