kızlar mrb cok onemlı benım ıcın gebelık testı aldım ve normalde yarın adet olmam lazım klomen kullandım bu ay artık beklıcek dermanım kalmadı gebelık testı nı en erken ne zman yapabılırım bılen varsa lutfen yardım etsınnnnnn
Kızlar yaa benim adet günüm dündü gelmedi henüz çok şükür... Yanlız bişey soracam sanki akıntı geliyo gibi tuvalate gidiyom bişey yok.. Özellikle hamile kalanlar siz de bunları yaşadınız mı bu dönemlerde... Hala test yapmıyorum geçsin biikaç gün daha...
slm kızlar nabersiniz benim moralim bozuk ya ayın 30 nda yani adetimin 14. gününde ovulasyon testi yapmıştım çizgi diğerinden bile koyuydu biz o gün ve 15. gün çalıştık bir gün ara verdik ayın 3nde çalışıcaktık tekrar ama biz sudan yere tartıştık ve çalışma yapamadık yaaa üffff kaçırdımmı acaba ya çok üzgünüm(
Kızlar malesef bugün gördüm kırmızıları
hepiniz iyi dileklerde bulunmuşsunuz sağolun,
ama olmadı işte,neyse önümüze bakalım artık.
Ne demiştik umutsuzluk yok.
Çok istemiştim bu ay,aldığım bebek ayakkabılarına,
patiklere bakıp çok içten dilemiştim.
Ama o şanslı günleri malesef antibiyotik kullandım diye bile bile kaçırmıştım.
Zaten geri kalan günlerdede ihtimal çok düşüktü.
Ama biz meleklerimizi beklerken hep o bir ihtimalin peşinden gitmiyormuyuz zaten.
Şimdide dualarım bu ay o ihtimali kaybetmeyenler için.
İnşallah o liste bebiş haberleriyle dolsun taşsın.
Bu ay ki hayalleri ertelenenlerde ocak ayına saklasın umutlarını.
belki bebişlerimiz yeni yılda gelmek istiyordur.
Dualarım sizlerle.
Kızlar yaa benim adet günüm dündü gelmedi henüz çok şükür... Yanlız bişey soracam sanki akıntı geliyo gibi tuvalate gidiyom bişey yok.. Özellikle hamile kalanlar siz de bunları yaşadınız mı bu dönemlerde... Hala test yapmıyorum geçsin biikaç gün daha...
canım sende sıkma canını inşallah öbür aya hamile kalırsın
slm kızlar bnde hamıle kalamamktan muzdarıbım artık bnde istıorum yhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?