Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tesekkürler tatlım benim rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhcanım tebrik ederim, allah kucağımızda da görmeyi nasip etsin.
Darısı başlarımızaaaaaa
canım benim de beklenmeyen tarih yarın.regl olucam hissediyorum.kafana takma daha vakti gelmemiş demek ki.sabredelim elbet biz de anne olacağız..
ama bu aya çok ümit bağlamışım ben meğerse..yıkıldım resmen..
Hep öyle yapılıyo..hemen kaptırıyoruz kendimizi.halbuki düşünülmediği ay hamile kalınıyo genelde,hep öyle duyuyoruz.sen içini ferah tut olacak elbet..birbirimize şikayet edicez bebişlerimizi
Canım ben kimyasal gebelik yaşadıminşallah canım ya inşallah...
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım
onda adetten iki gün sonra gözükmüştü testte
çok erken yapmışsın
bekle adet günün geçsin öyle tekrar yap
İnşallah hamileyizdir hepimiz :)
kimyasal gebelik nasıl oluyor canım ?:44:
Smyr seninki 7 aralık değil mi ? Daha erken canım bence günün geçsin test yap yine ...Benim de bugün adet günüm müthiş bel ağrım var diğer adete yönelik bir belirtim yok bakalım...
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım
onda adetten iki gün sonra gözükmüştü testte
çok erken yapmışsın
bekle adet günün geçsin öyle tekrar yap
İnşallah hamileyizdir hepimiz :)
7 aralık ama olsaydı silik falan çıkmazmıydı sedasenin çok erken belli olmuştu..
herkesin aynı olmaz ki
benim arkadaşımın adet geçtikten 8 gün sonra silik çıkmıştı
belli olmaz
adet olduğumuzu sandığımız bi ay kimyasal gebelik yaşadık belki de farkında değiliz ?:44:
Kızlar merhaba benim soruma cvp verirseniz sevinirim.adetime iki gün var daha ama ben bu sabah idrar testi yaptım ve 3-4dk içinde çok ama çok silik ikinci bi çizgi olutu ama hemen o sağ taraftaki T harfinin hizasında değil.onun daha ön tarafında belirdi kaldı öylece.
Sizce olabilirmi hamilelik aceba.
Belirtiyse eğer sadece ağzımda çok acı bi tat var 5-6 gündür.