- 27 Ocak 2010
- 1.684
- 49
Teşekkürler kızlar... İnş. hamilelik belirtisidir...
inşallah öyledir canım,
güzel haberlerini bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler kızlar... İnş. hamilelik belirtisidir...
Peki dr ne diyor?hb cnm 6 sene bıttı evlenelı ama tık yokolmuo olmuo hıç korunmadım duzenlı adet olmuorum 4 5 aydırda olmuorm teste yaptım yıne bıse yk:
sorun yk dıo esımınde bnmde tahlıllerım yapıldı smmeer rahım fılmı fln ama bı sorun yk dedıler aşılama dedıler bnde kiloluyum kılo vermen gerk dedıler bı ara urasdım ddıdın dım 20 kılo verdım ama yıne fosss adet olmamam çocuk ıcın sorun deılmış[/QUO
Doğrudur bu konuyla ilgili pek bilgim yok,
ama adet olmaman ciddi bir konu.
Keşke bunun için bi dr'a görünseydin.
Neden kesilir ki adet birden?
burdan bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka yardımcı olurlar.
Hayırlısı canım,alternatif tıptan faydalandın mı hiç?
sitede bitkisel kürler var.
belki bahane olurlar ne dersin?denemekte fayda var.
özel msj gelirse sayfanın sağ üstünde belli olur,ya burda çk yenıyım msj geldını nası anlıcm anlamadım bıse
hıç denemedım ama eşim üstüne üstelık aktar ve bn hıç bıse yapmadım adet için cıvan percemını duydum ama yapmadım mıdem çk hassas yapamıorum:s
sayfayı yenilemen lazım canım,yk burdakı suan yaptımızdn bahsedıom bnların yenı gelenının anlamıorm tesafduf uzere göruorum
canım geçen gün okan bayülgenin programında dr nevra vardıkızlar bişe sorcam... şimdi ben galiba dün yumurtladım... ama dün çalışma yapamadık bugün denesem olur mu dersiniz???