Sibel hakli bence de hicbirsey yapmayın (iliski olsun tabe :)). aklindan tamamen cikar. belirti olsa bile yok degildir de. ben oyle yaptim valla. esim sorup duruyodu hamis misin hamis misin diye. ben de yok degilim heralde hicbir degisiklik yok bedenimde diyodum.
Sibel sana bisey sorcam. bu mesaj altinda duran tickerlardann ben de yaptim ama KK forum'a nasil koyuyorsun onu bir anlatir misin bana?
Bugün saat 1de randevum var gidicem.Bakalım inşallah bir şey çıkmaz:18:
canım kendi sayfanda "hakkımda" kısmı varya,orada çizelge diye bir satır var..o yaptıgın ticker'ın http ile başlayıp png.ile biten kısmını o satıra yapıştırıyosun hepsi o kadar
içini ferah tut canım bşi çıkmıcak..senin stresten bu ay oyle geçti bence...
Çıkmaz çıkmaz boşuna yeme tırnaklarını stresten.
hemen deniyorum. tesekkur ederiiim.
türkçe karakter kullanma yanlız..büyük harf,sembl fln da kabul etmiyo..rica ederim
Yaptım gibi bakalım olmus mu?
olmus ama begenmedim degistirmem lazım :)
Bu daha guzel oldu sanirsam ki
olmuş olmuş güzel olmuş...eflatun da koymuş..kızımız mı olack ki
Tickerı da pek yakışmış
Mersi mersi mersi. gormemisin gebeligi olmus hesaaaabi oldu biraz ama olsun.
Geçmiş olsun öncelikle. Umutlar bir sonraki aya kalsa da umut umuttur, keşke hemen isteyince olsa ama olmuyo iste maalesef ki. Yumurtaliklarindan bir sikayetinden yoksa bence sogan suyu icme ya, bana cok etkili birseymis gibi geliyor, sanki zarar verebilirmis gibi ne bilim, sadece his bildigimden degil de. Ama yine de sen bilirsin tabi.
canım ben daha öncede burda da paylaşmıştım geçen sene hayatımda ilk dfefa adetim 20 gün gecikmişti çok ta sancım vardı hamilelik söz konusu değildi soğan suyunu denedim 13. gün söküldüm sonra birdaha hiç gecikmedim ve ağrım sızım kalmadı soğan suyuyla kistleri kaybolan arkadaşlarım o kadar çokki..hatta şimdi çalıştığım iş yerinde bir arkadaşım her ay çok gecikiyodu onada yaptırdım oda bir kürü tamamlayarak adet gördü şimdi gayet düzenli bana dua ediyor ben inanıyorum nette şöyle bir dolaş araştır bak soğan suyunun mucizesini yaşayan bir sürü canlı örnek bulacaksın
Mersi mersi mersi. gormemisin gebeligi olmus hesaaaabi oldu biraz ama olsun.
Hiç de öyle değil.Ben de kalırsam hemen yapıvercem hihihih:97::97::97:
eşimin içine kız doğuyo, bana erkek. Allah ne verirse, saglikli olsun, hayirli bir evlat olsun insallah
inşaALLAh sağlıklı olsunda gersi boş cnm bak biz istios olmuo ondan herşeyin hayırlısı olsun