sorma canım ya eğer adetim gecikmeseydi biliyosun beni deli etti leke leke geldi bisürü test yaptım sonra bana inat yapar gibi hooop kırmızılar geldi şimdiye buum bummlara başlamış olurduk birde ne zaman geleceklerini demediler yaaaaa pufffff:18:
hadi allah kolaylık versin canım olur olur üzülme yumurtlama gününü kaçırma bir sefer bir seferdir onlarda bilir bu işlerioğlulları sonuçta dimi yaniii onun için rahat ol boşver sen
inşallah kaçırmam canım aslında bende niye kendimi kasıyorsam kasmamaya çalışacağım sonuçta 6 ay olacak bebek için uğraşalı bu ay boşa gitmemeli benim için hayırlısı olsun inşallah
çoook belim ağrıyo kızlar, belirtim yok belirtim yok dedim, fena başladı birden. aksam tuvalete kalkmaktan birhal oldum, hemencecik acıkıyorum, bir de çoook belim ağrıyorrr.
nazara geldin kuzucukk..Dikkatli hareket et artık canımm unutma tek değilsin artık =))))
çoook belim ağrıyo kızlar, belirtim yok belirtim yok dedim, fena başladı birden. aksam tuvalete kalkmaktan birhal oldum, hemencecik acıkıyorum, bir de çoook belim ağrıyorrr.
anammmm belirtiler başlıyorr yavaş yavaşş,,,artık iki kişilik yicen canım,,,
hepinize marhaba.. yarım saatim varda geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim arada bakarım neler olmuş diye inşallah hamileler vardır
tüh yaa ben ada'dan ümitliydim rüyamda görmüştümde onu geçmişe bakıyorum ama geldimi ki dün göremedim daha
Ya kızlar benim yumurta akı kıvamındaki akıntı başladıı
Daha 9.günde başladı çok mu erken olcak acaba
Şimdi ovulasyon testini ne zaman yapmaya başlasam ki?Acaba iki kere mi yumurtlucam?Normalde 15.günde yumurtluyo olmam lazım
Amannnnn sıkıldım heee
Selam bu arada
ces benimde belim ve kasıklarım agrıyor sadece.ama hamilelige dair bi belirti yok.hani o bildiğimz belirtilerden.sende de aynımı?
Belim agriyo ve migdem surekli bosmus gibi buruluyor. aay cok zevkli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?