ben geldimmmm
hoşgeldinnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmm
:)nebilim ya bazıları ayılıp bayılır,midesi bulanır,halsiz olur.başı döner.iş yapamaz mutfaga giremez:)hani ben bunlardan hiçbirisini yaşamıyorum:)
Ya kızlar benim yumurta akı kıvamındaki akıntı başladıı
Daha 9.günde başladı çok mu erken olcak acaba
Şimdi ovulasyon testini ne zaman yapmaya başlasam ki?Acaba iki kere mi yumurtlucam?Normalde 15.günde yumurtluyo olmam lazım
Amannnnn sıkıldım heee
Selam bu arada
inş böyle devam eder tabiki.Ben de yaşamıyorum valla. Belki de daha çok başındayız ondan, belki de boyle sorunsuz bir gebelik geciririz insallah.
slm kızlarr nasılsınız bugun:79::79:
slm kzlar nasılsınz
hoşgeliniz kızlar,,,iyiyim ben çok şükürrrrr:82:
hoşgeliniz kızlar,,,iyiyim ben çok şükürrrrr:82:
cess sen nasılsın bebişşş nasıl
bebişe biskui ve kuru kayisi yolluyorum su an. pek acikiyor:):) artik o mu acikiyo ben mi bahane yapiyorum ayırt edtmem mumkun degil. Sen nasilsin?
bebişe biskui ve kuru kayisi yolluyorum su an. pek acikiyor:):) artik o mu acikiyo ben mi bahane yapiyorum ayırt edtmem mumkun degil. Sen nasilsin?
canım senin kaç aylık oldu bebişin ??
ye canım ye afiyet olsun sanada bebişede bende iyiyim şükürr biraz kafam karışık:44::44:
Canim daha 4+1. sen bakma benim belirtilerime. hepsi psikolojik. Bu aylarda açlık falan olmaz bence. kendimi kandırıyorum
?
4+1 yani 1 aylıkmı oluo hayırlsıı olsun cnm nazlanmayı hakedıosunuzn hamişler onun için dilediğini yap ye iç gez =))