Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim çok allah razı olsunnn
kızlar ben ilişkiden sonra hiç kalkmıyodum.hatta sabaha kadar yatıyordum içimdekilerle:)bi damlasını bile telef etmiyordum:)bilginize.çünkü sizde biliyorsunuz hemen kalkmamak lazm.banyo yapmamak lazım.su öldürüyormuş spermleri.sampuan duş jeli vs.
ewt olduruyomus yenı ogrendım onu da ben hep vajına jel kullanıyodum ama hamılelıge engel olurmus oylemı gercekten
kesinlikle dogru cnm.ben dikkat ettim bunlara.sende dikkat et bundan sonra.
iyim cnm sizler nasılsınız.geçmişi okuyordum:)yeni uyandım.bi bardak meyve suyuyla ilaçlarımı içtim.canım bişey yemek istemiyor.progestan tablet ve folik asit vermiş dr.
kızlar ben ilişkiden sonra hiç kalkmıyodum.hatta sabaha kadar yatıyordum içimdekilerle:)bi damlasını bile telef etmiyordum:)bilginize.çünkü sizde biliyorsunuz hemen kalkmamak lazm.banyo yapmamak lazım.su öldürüyormuş spermleri.sampuan duş jeli vs.
iyi diyosunda bebişim,gece ister istemez wc ye kalkıyorum ben ,nasıl olacak ki ozaman,,,
dur bugünde öyle deneyeyim,sıkayım biraz kendimii
kızlar o bölgeyi dışarıdan yıkayacaksınız sadece.içine jeli,sabunu geçtim su bile olmaaaz! orası kendini yıkıyor zatenewt olduruyomus yenı ogrendım onu da ben hep vajına jel kullanıyodum ama hamılelıge engel olurmus oylemı gercekten
kızlar o bölgeyi dışarıdan yıkayacaksınız sadece.içine jeli,sabunu geçtim su bile olmaaaz! orası kendini yıkıyor zaten
canım, ben normalde ilişkiden sonra wc ihtiyacı duyarım.çok kötü çişim gelir. nasılsa yumurtlama kaçtı sanıyordum ya,valla beklemedim hiç.çok da kasmayın.kızlar bakın 5 sene ben belki beynim yüzünden hamile kalamadım,stres nedeni oluyor bunlar hep.içinizden gelen pozisyonda,istediğiniz kadar...iyi diyosunda bebişim,gece ister istemez wc ye kalkıyorum ben ,nasıl olacak ki ozaman,,,
canım, ben normalde ilişkiden sonra wc ihtiyacı duyarım.çok kötü çişim gelir. nasılsa yumurtlama kaçtı sanıyordum ya,valla beklemedim hiç.çok da kasmayın.kızlar bakın 5 sene ben belki beynim yüzünden hamile kalamadım,stres nedeni oluyor bunlar hep.içinizden gelen pozisyonda,istediğiniz kadar...
o kozmetik bir ürün.kozmetikler zarar verir. medikal ürün kullanın.ben numis med kullanıyorum.seba med de olur.yok ya içini ellemıyorum ben dısından yıkıyodum jelle hanı su avonun jelı warya onlan
o kozmetik bir ürün.kozmetikler zarar verir. medikal ürün kullanın.ben numis med kullanıyorum.seba med de olur.
ekmek yemesen de iki dilim peynir ye bari. bir kase yoğurt da olur. bulantın yok değil mi? iki ceviz ye günde,5-6 badem.ben kahvaltıda 2 kuru kayısı,2 ceviz,5-6 tane fındık ya da badem yiyorum.2 dilim peynir ya da 1 yumurta 1 dilim peynir.normalde 2 dilim ekmek hakkım var ama 1 dilimi zor yiyorum.
yok ya içini ellemıyorum ben dısından yıkıyodum jelle hanı su avonun jelı warya onlan
:92::92::92:dewam dıyosun hıc bısey dusunmeden yapsan bıle sonra yıne bebek oldumu dıyorum ben
iyi diyosunda bebişim,gece ister istemez wc ye kalkıyorum ben ,nasıl olacak ki ozaman,,,