canım, ben normalde ilişkiden sonra wc ihtiyacı duyarım.çok kötü çişim gelir. nasılsa yumurtlama kaçtı sanıyordum ya,valla beklemedim hiç.çok da kasmayın.kızlar bakın 5 sene ben belki beynim yüzünden hamile kalamadım,stres nedeni oluyor bunlar hep.içinizden gelen pozisyonda,istediğiniz kadar...
hayır cnm bulantım hiç yok ama iştehım yok ya.bu arada eşim aksmcı kahvaltı hazırlıyorum ona.hemde size yazıyorum:)ama sen iyi besleniyosun cnm.çok güzel.ben zorla bile yiyemiyorum.sabah meyve suyu aksam salata.gece süt falan.boyum 155.kilo 49.dr kızdı dün
evet oldu.bu benim ikinci gebeliğim.ilki karnımda öldü.onda da umudum yoktu.ne yattım ne ayaklarımı diktim.hatta madem her şeyi konuşuyoruz,ilişki pozisyonu gebeliğe uygun bile değildi.veren de allah alan da.o istedikten sonra,okuyoruz işte millet cinsel ilişki olmadan sürtünme yoluyla hamile kalıyor.
dr.un verdiği diyet.endokrinci ve diyetisyen birlikte verdi.benim gebelik şekerim çıkınca bunu yapmak zorundayım.kahvaltıdan 2 saat sonra 1 meyveyle ara öğün falan...hiç aç kalmamam lazımmış şeker dengem için.
anladım cnm.kkızlar kahvaltı werim şu herifime.kib optum
çünkü ph dengesi bozuluyor.oıradaki bakteriler zaten temizliyormuş orayı.suyla bile içini yıkamayın diyor doktorlar
iyiydlik canım nolsun bende kızın okuluna gidicemde son hazılıkları yapıyorum arda bakıp burayı takip etmeye çalışıyorum canım sen naparsın bakalımmmm
nolsun canım bende aynen devam reglimin 4.günü bugün bir bitseydi kayınvalidemler gelmeden buum bummm lara başlasaydım
nolsun canım bende aynen devam reglimin 4.günü bugün bir bitseydi kayınvalidemler gelmeden buum bummm lara başlasaydım
tünaydın hanımlar seda gamze kader napıyosunuz bakalım?
hadi hayırlısı kim gelirse gelsin çalışmaya devam canım boşver sen...hayırdır bu zamanda niye bu ziyaret nerden geliyorlar k.validen
iyidir tatlım sen napıyon,,,kaynananlarda gelmeyiverselerdi yaa,
canım ben gurbetteyim bana geleceklermiş 1 hafta 10 gün kalırlar artık ya kalsınlar zararı yok ama kayınbabamda emekli oda hep evde olacak bizim iş yattı gibi yageçen ay eşimin işi yoğundu şimdi de bu bakalım ne olacağız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?