arkadaşlar ya bi soruyla başlamak istiyorum bugün.ben yarım saat önce progestan içtim.doktor, rahmi eğer gebe kalırsan hamileliğe hazırlar dedi ve verdi.yalnız herzaman değilde az önce felaket başım döndü,olduğum yere yığıldım,gözlerimi açamadım.10 dk falan sürdü.şimdi geçti biraz.normal mi?
Bilmiyorum canım belki aç karnına falan içtiysen?
Bu arada bu progestan haricen alınıp kullanılabilen bi ilaç mı?çok duyuyorum adını
tam olarak ne işe yarıyor?bi aydınlatsanız
prospektüsteki yan etkilere bak bir.hapını bilmiyorum ben iğne olarak kullanıyorum,çok kötü mayıştırıyor.progesteronun bir yan etkisi ara kanama ve lekelenme .olursa korkmaarkadaşlar ya bi soruyla başlamak istiyorum bugün.ben yarım saat önce progestan içtim.doktor, rahmi eğer gebe kalırsan hamileliğe hazırlar dedi ve verdi.yalnız herzaman değilde az önce felaket başım döndü,olduğum yere yığıldım,gözlerimi açamadım.10 dk falan sürdü.şimdi geçti biraz.normal mi?
prospektüsteki yan etkilere bak bir.hapını bilmiyorum ben iğne olarak kullanıyorum,çok kötü mayıştırıyor.progesteronun bir yan etkisi ara kanama ve lekelenme .olursa korkmakötü bir şey değil,hormon ya sonuçta,vücut şaşırıyor.gebe kalırsan bebiş kolay tutunur.ben keseyi görünce başladım.pcos yüzünden progestanım düşük 2 iğne yiyorum o yüzden.bir de yağlı iğne,feci yakıyor.ne tedbirli dr.muş erkenden vermiş..
Mutluluk meraba canım eline saglik yenilemissin listeyi ama Goshy de hamileeeee
prospektüsteki yan etkilere bak bir.hapını bilmiyorum ben iğne olarak kullanıyorum,çok kötü mayıştırıyor.progesteronun bir yan etkisi ara kanama ve lekelenme .olursa korkmakötü bir şey değil,hormon ya sonuçta,vücut şaşırıyor.gebe kalırsan bebiş kolay tutunur.ben keseyi görünce başladım.pcos yüzünden progestanım düşük 2 iğne yiyorum o yüzden.bir de yağlı iğne,feci yakıyor.ne tedbirli dr.muş erkenden vermiş..
herşeyden önce kafaya takmamak gerekiyor sanırım.hep öyle diyorlar ya.bu ay oluruna bıraktım,hiç kendimi dinlemedim,aaa bi baktım hamileyim diye.bende bu ay öyle yapayım dedim ama olmadı yapamadım işte.sanırım bu ay da olmicak
hormon canım. regl dönemi değeri çook düşük, eğer yumurtlaman varsa reglin 21.günü 4'le 25 arası falan. benim en çok 7 çıktı.gebelikte alt sınır yani hamileliğin ilk günleri 10-40 arası.benim 12 çıkınca verdi dr. sebep pcos. yumurtlamamı baskıladığından oluyor böyle.bak şu linke::: Salk ve Rehberlik Merkezi ::Bilmiyorum canım belki aç karnına falan içtiysen?
Bu arada bu progestan haricen alınıp kullanılabilen bi ilaç mı?çok duyuyorum adını
tam olarak ne işe yarıyor?bi aydınlatsanız
Aaaa!!!
süper ya,pat pat herkes arka arkaya hamile kalmış:)
Tamam canım teşekkürler bilgilendirdiğin için,hemen ekliyorum.
Bu arada seni de ayrıca tebrik ederim hemşerim
Çok sevindim inan,bütün arkadaşlarımız için ayrıca mutlu oluyorum ama
seda'dan sonra senin haberinde gözlerim doldu,çok mutlu oldum.
Benim için de dua edin,şans dileyin...
İhtiyacım var.İnşallah ocak ayında naralar atarak müjdeli haberi veririm sizlere.
Öyle hevesle bekliyorum ki,ama bırak gebelik testini daha benim ovulasyon testim bile 7 gündür
çift çizgi vermedi
deniyoruz ama öylesine yani ya tutarsa diye
belki de yumurtam çatlamadı bu ay...
Ama öyle sıkıldım ki artık bu gecıtlık işlerinden,herşeyi takip etmek öyle zor öyle yorucu ki...
Heyecanım kalmadı inan.
hastaneden bi randevu alıyorum,sonra gitmiyorum vazgeçip.
5. denemem erken daha diyorum,sonra ya bi sorun varsa diyorum.
bilmiyorum canım çok sıkkın bu aralar yani.
Sizin haberlerinizde olmasa geçmiycek bu ay.
canım umudunu kaybeymek yokk,,,bak listede kaç kişiyiz,,,Rabbim hayırlı zamanda verecek demekki,,,öyle düşünnn,,,:82:
ya elektrikler kesildi 1 saattir gelmedi uyuz oldum yaa... şimdi yine geçmişi okumak zorunda kalıcam :84::84::84:
Tesekkur ederim canim, insalah sen de biran once ve saglikla hamile kalirsin. benim de bazi badirelerden sonra oldu, herkes belli testlerden geçiyo, kimi sabır, kimi uzuntu ama Allahım ödülünü veriyo bunlarin merak etme sen, bol bol dua et.
inşallah canım inşallah.ahh şu gün bir gelse hayırlısıyla da gidip test yapsam.tabi inşallah adet olmam da sonra da test pozitif çıkar.ya etrafımdakiler hep 4 gün önceden idrar testiyle öğrendiler.ne kadar imreniyorum ya
Kızlar ovülasyon testinde bu gece 4. denememdi. Ve çok şükür gördüm koyu olarak 2. çizgiyi.. Anladım ki ben biraz geç yumurtluyom.. Ya da bu ay öle... Anlıcağınız bende 2 gece üstüste çalışma var... Dua edin kızlar tutsun bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?