- 5 Mayıs 2010
- 4.956
- 1
bende iyiyim canım saol geçmişi okuyodumda baya bişey konuşulmuş her telden
evet kaynattık baya.
sedaciiim,nerde kaldin yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiyim canım saol geçmişi okuyodumda baya bişey konuşulmuş her telden
peki canım bu kanama regl kanamasından öncemi gelir sonramı yani. artı ben annemlere sormuştum o bana kanama olmayanlarda var demişti birde bir soru dündendir kafama takıldı.yumurtlama günümü hemen oluşmaya başlıyor yoksa yumurtlama bittikten bir süre sonramı oluşmaya başlıo embrio.kaç gün sonunda mesela insan hamile kaldığını anlar yumurtlamadan sonra ???
çok soru sordum heralde
evet kaynattık baya.
sedaciiim,nerde kaldin yaaa
arkadaşlar birşey sorcam test yaptıktan 1 2 saat sonra 2.cızgı sılık olursa o onemsenmez dimi yanı hamılelıkn belırtısı degıl
cnm sen nkdrlık hamilesin ve kahve lekeler dewam ediyormu?benim bir saat sonra çıkmıştı ve hamileydim. eğer gebelik çok yeniyse olabiliyor.
benim reglimden 2 gün geçti.bu sabah lekelenmem oldu yine.eşimle gittik.kese bile görünmez ama bi bakalım dedi.bebeği bile gördük.kadında çok şaşrıdı ama düşük tehlikem var.gebeligin hemen altında kanama war cnm ya.
progesteron iğnesi verdi mi dr?allah izin verirse bir şey olmaz. içini ferah tut.
cnm sen nkdrlık hamilesin ve kahve lekeler dewam ediyormu?
cnm allah razı olsun çok tşk ederim.bende öyle sizin söyledıklerınızle rahatlıyorum.bende ona inanıyorum,kıısmeti yiyecek ekmeği varsa doğar zaten.buğdy tanesi kadarda olsa o benim bebegim ama napim6 hafta 4 gündü galiba.evet lekeler hemen her gün var.işe gidip gelmem yeterli lekelenmem için. kahveyse korkma dedi herkes,düşük mutlaka kırmızı kanla olurmuş ki her kırmızı kan düşük değilmiş...ben günde 2 tane progesteron iğnesi oluyorum.iğne de lekelenme yapabilir dedi.ilkinde hiçbir şey yokken her şey yolundayken kaybettim ya bu defa daha sakinim.anladım ki kısmeti olan gelecek.içimi ferah tutuyorum.forum bana çok iyi geliyor.bizim kızlardiyorum sizden bahsederken eşimebir de eve gelince uzanıyorum hep,bilgisayar sehpada ben kanepede.su içiyorum bol bol.inşallah seninki tutunmuştur sımsıkı.o kanama alanından korkma,regle yakın dönemde olabiliyormuş o.
cnm allah razı olsun çok tşk ederim.bende öyle sizin söyledıklerınızle rahatlıyorum.bende ona inanıyorum,kıısmeti yiyecek ekmeği varsa doğar zaten.buğdy tanesi kadarda olsa o benim bebegim ama napim
vayy heaven, mutluluk,ces...
nasılsınız kızlar? mutluluk seni gören cennetlik...
dogru söylüyorsun arkadasım.insanın basına gelmeyincede anlamıyorlar.hakkımızda herseyın hayırlısı.kayınvalıdemler geldi bana baklamaya.hepinizi opuyrm.grşah bir tanem, bilmez miyim! benim ilkinin kalbi durduğunda parmak kadar bebek için ağlıyorsun diyen herkesi öldürmek istemiştim.hepsini sildim zaten görüşmüyorum.daha büyük bir sevgi yok biliyorum. ama o buğday tanesi senin salgıladığın hormonlarla besleniyor unutma.o yüzden stres değil mutluluk hormonu salgıla.sen iyiysen o da iyi olur.hatta şunu söyleyeyim, benimkini biz normal ultrasonla göremedik,vajinal ultrason gördü.seninki kocamaan abi olmuş artık,göstermiş kendini bak. regle yakın dönemde her ay kan gören kadınlar bile var. senin daha geçeli şurada ne oldu korkma.ferah tut kalbini. bak Meryem, Meryem Suresi, Meryem oku, Meryem dinle, sure, süre, Meryem suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran, qur okuyorum ben,içim rahatlıyor.arapça okunuşunu da dinliyorum.inşallah rabbim bebeğimize konuşmayı nasip eder.buradaki teyzeleri de hemen bize bebek haberi verirler.
ÜYEMİZ ____________ BEKLEMEDİĞİ ADET TARİHİ
gsu_________________1 aralık
sedase______________1 aralıkTopiğimizin ilk hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
arzum66_____________1 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
mutluluk84___________3 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
mimar2010___________4 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
kuzey_35____________4 aralık
sevecen26___________5 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
deece_______________5 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
oznurozaday_________5 aralık
sudecan2___________6 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
burcin_umut_________6 aralık
canaaa_____________6 aralk
smyr_______________7 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
sementa33__________7 aralık
hstc________________8 aralık
sinemeren___________9 aralık
sembas_____________9 aralık
sardunya35__________9 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
beteray____________10 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
puantiyem__________10 aralıktopiğimizin ikinci hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
cıtlanbık____________10 aralık
parim27____________10 aralık
totolocik____________11 aralık
özlemk ____________12 aralık
zeyer______________12 aralık
masal_41___________12 aralık
alize28_____________13 aralıktopiğimizin 7. hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kad-er______________13 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
cenova_____________14 aralıktopiğimizin üçüncü hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
_ebru32____________14 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
tarfil_______________14 aralık
nihonjin____________14 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
zehra2509__________15 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
celine85 ___________15 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
mutluyuum__________15 aralık
gamzemir___________15 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
sedosumm__________15 aralık
es_esxxxx__________15 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
minikyaramaz_________16 aralık
miniciik______________17 aralık
bengü_ck____________17 aralık
afrasyab ____________18 aralıkTopiğimizin 7. hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
soulfly-eu____________18 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
melikee______________18 aralık
gosyh_______________18 aralık
ceygul______________18 aralık
only_smile___________18 aralıktopiğimizin dördüncü hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
heaven1_____________19 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
semi________________19 aralık
aykiri87_____________19 aralık
jasmeen____________19 aralık
mvldas______________20 aralık
ozmev______________20 aralıkTopiğimizin 5. hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
boncuk_ ____________20 aralık
turlik________________21 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
ada_44______________21 aralık
sahgull______________21 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
ebucubu_____________21 aralık
muh_ _______________22 aralık
ces1234_____________22 aralıkTopiğimizin 6. hamilesi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bestembenim_________24 aralık
herşeydüzelirmi_______24 aralıkpes etmek yok bir sonra ki aya inşallah
fatos56_____________26 aralık
gökkuşağı___________26 aralık
yosunnk____________26 aralık
yamukprenses_______26 aralık
sementa33__________28 aralık
landarch___________30 aralık
kadergönül_________30 aralık
bol Hamileli bol bebişli bir aralık olsun İnşallah
Güncellenen listemiz ve yeni anne adaylarımızla yola devam
bu ay sanki anne adayları fazlalaşmış gibime geldikalamayanlarada allahın izniyle diyer ay kalacak inşallah.benimde az kaldı.çok heyecanlıyım ya:18::18:
Evet canım bereketli geçti son günler,
İnşallah sende katılırsın hamile arkadaşlarımızın arasına.
inşallah bizlerde ocak ayında elması kızaranlardan oluruz