- 17 Aralık 2010
- 190
- 0
kızlaaaaaar spora gidiyorum bennn birazdan
.gece koca bebegimden pc'yi kapabilirsem görüşürüzzzzz
hoşşçakall yorma kendinii cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaar spora gidiyorum bennn birazdan
.gece koca bebegimden pc'yi kapabilirsem görüşürüzzzzz
slm kizlar ben geldim
hoşşçakall yorma kendinii cnmmm
evet dr da bende çok şaşırdık.bırak keseyi görmeyi el sallıyo annesi dedi:)ewt ewdeyim yatıcam dinlenicem artık.bol bolda bas ucummdaki resmine bakarak teselli bulcam
kizlar aramizda hamisler varmi gecmisi okuyamadim canlarim nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz???
slm kizlar ben geldim
neler yapiyorsunuz nerelerdesiniz?
kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum
a.slm hoşgeldin..
2 gundur gorusemiyorduk ozledim sizleri kizlar yaa bu arada bebisleriniz hayirli ugurlu olsun kizlar allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim hayirli yazilar yazsin bende ugun test yaptim malesef negatif cikti 1 hafta gecti adetimi hala bisey yok haftaya dr gidicem insallah bir sorun yoktur bu arada cescim ve ozmevcim tebrik ederim cok sevindim sizlerin adina darisida bizlerin basina :)
ben geldim kızlar çok yorgunum ev sidim süpürdüm toz aldım lavabo banyo balkon yemek aşure yap derken offfff duş almaya vaktim kalmadı akşamada komşum gelecek sizleri merak ettim yaaa belim ağrıyooookızlar hadı gelinde aşure yiyelimbuarada gelişme filan varmı?esra test yaptın mı canım?daha geçmişi okumadımdaazcık bakayım bari geçmişe
eee ben geçmişi okuyana kadar millet kaçmış cesssbugün ebrularda gelmedi dimi seda da yoktu sanki kader arada geldi esra arada geldi çiçemde gelmedi galibaaaa ada da gelmedi ay merak ettim kızları:26:
eee ben geçmişi okuyana kadar millet kaçmış cesssbugün ebrularda gelmedi dimi seda da yoktu sanki kader arada geldi esra arada geldi çiçemde gelmedi galibaaaa ada da gelmedi ay merak ettim kızları:26:
neyse canım ben kaçar komşum gelecek şimdide kendine ve yeğenimize iyi bak grş
selam kızlar nasılsınız bakalım
cess sen nasılsın tatlım bebiş nasıl
iiyim cnm sen de iyi misin? bebegim de iidir diye ummaktayım.