Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ces1234 ultrasona girddinmi?
:132:
maşaALLAhhhh gerçektnde çook sabırlısın ALLAhta gönlüne göre verdi bak inşş bebğin tez vakit gelir kollarına
kesin psikoloik. bugun peydah oldu çünkü:)
amin inşallah ocak yada şubattan ümitliyim
girmedim daha sen?
benim reglimden 2 gün geçti.bu sabah lekelenmem oldu yine.eşimle gittik.kese bile görünmez ama bi bakalım dedi.bebeği bile gördük.kadında çok şaşrıdı ama düşük tehlikem var.gebeligin hemen altında kanama war cnm ya.
Allahım neymiş bu psikoloji
Sen yorma kendini annecik
kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi ??
benim reglimden 2 gün geçti.bu sabah lekelenmem oldu yine.eşimle gittik.kese bile görünmez ama bi bakalım dedi.bebeği bile gördük.kadında çok şaşrıdı ama düşük tehlikem var.gebeligin hemen altında kanama war cnm ya.
inş bebeğin sağlıklıdır yaa çok zor durumm seninkidee
Deece henuz hamile degil canim ama kesin olacak yakında
tşk ederim cnm.umarım bişe olmaz.kahve kan kırmızıya dönüsmezse tehlike yok demekmiş.bakalım hayırlısı.
evet dr da bende çok şaşırdık.bırak keseyi görmeyi el sallıyo annesi dedi:)ewt ewdeyim yatıcam dinlenicem artık.bol bolda bas ucummdaki resmine bakarak teselli bulcamtamam yormam merak etme sen
Deece henuz hamile degil canim ama kesin olacak yakında
senin yatarak dinlenmen lazım Ozmev, ama bebegini gormus olmana cok sasirdim ve sevindim. kendini yormadan dinlen bol bol calismiyorsan
inşallahh ALLAh gönlüne göre versinn yaaa ağır felan kaldırma iş felan yapma birşey olmaz inş.
kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi ??
hatlar karıştı galiba ben hamile değilim kii.ama Allah söyletti diyorum veeeee
yaaa canım sen 8.gün test 10.gün kan testi veee ocak şubak inş diyince bende sandım ki hamişsin inş ALLAh söyletmiştirrr =)))
epey gecikti bugun 17.gün hala gelmedi.dün doktora gittim temiz çıktı şükür yarın da kan sonucum çıkıcak bakalım..regl olayım bitsin çok çlışıcam ondan dedim ocaktan şubattan çok umutluyum
yaaa canımmm benimm acaba neden öyle olduki ilk defamı bukadar gecikiosunn işin zor seninde yaaa belki bu ay çok stresli geçti senin için ondandırrr