Kızlarrrrrrrrrrrrrr
Dün test yapmıştım ya onda ikinci çizgi varrrr.Ne zaman oluştu blmiyorum banyoda unutmuşum baktım.Diğer testleri de atmamıştım bi yerde saklıyom onları diğerlerinin hiç birinde yok.Ama bu farklı marka acaba ondan mı
Test de yapmak istemiyoum
Keşke bakmasaydım
Siz şu eşiyle bareber çalışan ve hamile kalma ümidiyle yerine başka birisini yetiştiren kişi miydiniz? Eger oyleyse hatrlıyorum bu aydan umidiniz yoktu. sonucunuz 2 saate çıkar hastaneyi arayın bence 2 saat sonra. inşallah saglikli bir gebelik olur da allah kucaginizda gormeyi nasip edeeer.
teşekkür ederimm,
evet ben o kişiydim ve eşim şu an şokta :))) şimdi birkaç ayda iki eleman birden nasıl yetiştireceğiz diyor ve sabahtan beri kendi kendine gülüyor,
sanırım bi yandan da çok mutlu :)))
çılgınsın sen ya. bir kan testi yaptırsan çok iyi olacak artık lütfeeeeeen.
ben adet odum gene 9 aydır olmadı hiç olmayacak
ya sen hamile değilsen ben de neyim ha! sana taaa o zaman negatif dediler değeri bilmiyorsun ,de get kan testi yaptır hem hava alacağım da demişsinKızlarrrrrrrrrrrrrr
Dün test yapmıştım ya onda ikinci çizgi varrrr.Ne zaman oluştu blmiyorum banyoda unutmuşum baktım.Diğer testleri de atmamıştım bi yerde saklıyom onları diğerlerinin hiç birinde yok.Ama bu farklı marka acaba ondan mı
Keşke bakmasaydım
ya sen hamile değilsen ben de neyim ha! sana taaa o zaman negatif dediler değeri bilmiyorsun ,de get kan testi yaptır hem hava alacağım da demişsinKızlarrrrrrrrrrrrrr
Keşke bakmasaydım
ya sen hamile değilsen ben de neyim ha! Sana taaa o zaman negatif dediler değeri bilmiyorsun ,de get kan testi yaptır hem hava alacağım da demişsinlütfen bari idrar testi yap.hadi bee.ne olur yaaa
ya sen hamile değilsen ben de neyim ha! sana taaa o zaman negatif dediler değeri bilmiyorsun ,de get kan testi yaptır hem hava alacağım da demişsinlütfen bari idrar testi yap.hadi bee.ne olur yaaa
slm kızlar nasılsınız bende bu ay bekliyorumolurmu diye benimde çocuğum yok çocuk istiyorum dün doktora gittim iyi geçti gelecek ay aşılama yapılacak adet olunca gidecem aşılamaya gerek kalmaz inş
kızlar ben daha önce de yazmıştım.adet görmem gereken tarih 26 aralık diye, dün test yaptım negatif çıktı.galiba değilim hamile.çok üzülüyorum.bişey yoksa niye hamile kalamıyorum.sizceçıkar mı adetten 5 gün önce idrarda.belki silik milik de olsa çıkardı...ben 30 günde yada 31 günde 1 görüyorum adet.bi görüversem şu çift çizgiyi dünyalar benim olacak.belli etmemeye çalışıyorum eşime ama içten içe çok üzülüyorum....
daha çok erken.belki çıkar belki çıkmaz.bende çıkmıştı ama tam 1 saat sonra.bebeğin en hayırlı zamanda en güzel şekilde gelir inşallah.kızlar ben daha önce de yazmıştım.adet görmem gereken tarih 26 aralık diye, dün test yaptım negatif çıktı.galiba değilim hamile.çok üzülüyorum.bişey yoksa niye hamile kalamıyorum.sizceçıkar mı adetten 5 gün önce idrarda.belki silik milik de olsa çıkardı...ben 30 günde yada 31 günde 1 görüyorum adet.bi görüversem şu çift çizgiyi dünyalar benim olacak.belli etmemeye çalışıyorum eşime ama içten içe çok üzülüyorum....
kan testi, kan testi, kan testi, kan testiiiiiiiiii
daha çok erken.belki çıkar belki çıkmaz.bende çıkmıştı ama tam 1 saat sonra.bebeğin en hayırlı zamanda en güzel şekilde gelir inşallah.
ya geçen sefer ben çok ısrar ettim,bu defa o konuda edemiyorum o yüzden. esra, bak ben demiyorum ces diyooo
annecik sen nasılsın bu arada?temizlik falan demişsin.toz almak var,süpürmek yok ilk üç ay.o ileri geri bastırma hareketi ıııııhhhh.daha ne keseyi gördün ne bebeği.o yüzdn bırak dağınık kalsın tatlım.
olur inşallah en kısa zamanda hakkında hayırlısı olsun canım..
buarada mail gelmiş burçlarla ilgili bana kızlar...burcumda ne yazıyo bakın :Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız, bir an önce denemelere başlamalısınız; çünkü Satürn'ün gebe kalmayı geciktirici bir etkisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?