- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
kızlar bne kaçtım..öğleden sonra görüşürüz.öpüyorum
Görüşürüz datlum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bne kaçtım..öğleden sonra görüşürüz.öpüyorum
Kızlar hamiile kalırsam ben eşime nasıl söyleyeyim diye düşünüyordum dün gece
Buldum galiba.
Akşam masaya bi tabak daha fazla koycam üstüne de bebek patiği koyucam.Kocişimin tabağına da testi mi Bir de not yazıcam babacık falan gibi şeyler
Nasıl ama güzel değil mi?
bende çift çizgiyi gördüm hemde net ama bebek ultrasonda gözükmüyor hafifde kanamalarım var doktor normal dedi ama inşallah bebekde gözükür en kısa zamanda
bende çift çizgiyi gördüm hemde net ama bebek ultrasonda gözükmüyor hafifde kanamalarım var doktor normal dedi ama inşallah bebekde gözükür en kısa zamanda
bi dakka bi dakka doktora mı gidiyosun, kan testine mi nereyeeeeAnnecikler bebekler fıstıklarrr
ben kaçıyorummmmmmmmm
öptüm hepiniziii
Bakalım hayırlı haberlerle gelebilecek miyim :82:
ay ya daha geçmişi okuyamadan işim çıktı yaaaasonra gelirim kızlar esraaaa hadı sende teste canım yaaaaaacesss sende dikkatli hareket et canım pc başında abit kalma arada uzan sonra devam et oldu mu hadin ben kaçar sonra gelirim
kızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum
ayyyyyyyyyyyy kmse yok burda, hadi hanimlar gelin, cok sıkıldım yanlız yanlıııız
Bilemedim, belki de yeni başlamıştır salgılanmaya, eğer oyle birşeyse yükselir mi onu da bilemiyorum. Ama nasıl olsa bekleyeeksin, bence 5-6 gu sonra tektat ölçtürün. başka belirtileriniz var mı hamileliği andıran?
geldim beeeeeeen
kahverengi lekeden başka bişey yok.
bide akıntı kıvamından yumurtlama oldu diye düşünmüştüm 3 hafta önce.
pkos olduğumdan benim sikluslar anovulatuar geçebiliyor da..
çok şükür ki geldin canım ya. pek sıkıldım burda.
sen naptın canım ?