- 14 Temmuz 2008
- 2.532
- 0
hanımlar ben çıkıyorum eimi süpürceeeeeem, onra da cikicam. aksamustu gorusmek uzere. tabi uyumazsam ehhe ehhe
süpürme...toz al tmm.eşin süpürsün akşam..
gülegüle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar ben çıkıyorum eimi süpürceeeeeem, onra da cikicam. aksamustu gorusmek uzere. tabi uyumazsam ehhe ehhe
iyiyim ben de. ya of bir günde kurtlanacak değil ya. yüzeysel yap bak.kol kaslarımla yaparım canım napıyım yapmam lazım. iyim bu arada nsallah sen de iyisindir. opuyorum cokhoscakaaaala
olur inşallah en kısa zamanda hakkında hayırlısı olsun canım..
buarada mail gelmiş burçlarla ilgili bana kızlar...burcumda ne yazıyo bakın :Eğer bebek sahibi olmak istiyorsanız, bir an önce denemelere başlamalısınız; çünkü Satürn'ün gebe kalmayı geciktirici bir etkisi olabilir.
ya sen hamile değilsen ben de neyim ha! sana taaa o zaman negatif dediler değeri bilmiyorsun ,de get kan testi yaptır hem hava alacağım da demişsinlütfen bari idrar testi yap.hadi bee.ne olur yaaa
kahrolası satürn! işte yapacağını yaptı aralıkta.ocak'ta geiyor bebişimiz
Kocişimi aradım hemen umutlanma diyo dur bakalım yarın sabah çişiyle yaparsın ben akşam gelirken alırım dedi.Mantık adamı nolcak.Bi kere de heyecan yap be adam.
Benim de bu sabrımda bir hayır vardır.Daha on gün önceden kan testi yaptıran ben kan testine gitmek istemiyorum
beş on dk. sonra çıkmam gerekecek.etütüm de var bugün daha da giremem. esra,döndüğümde kan,idrar bir şey testi yaptırmış ve pozitifffff haberi vermiş olursun umarım.senin sıpayı doğunca döveriz toplu halde,bir varmış bir yokmuş gibi yaptığı için.poposunu falan mıncırıp ayaklarını da ısırabiliriz.en sevdiğim bebek sevme yöntemi
Aynıyız aynı.
Bakalım yaparım inş.Sana iyi dersler canım
Cesss yormA kendini
dikkat etttmLÜTFENNNN
Aynıyız aynı.
Bakalım yaparım inş.Sana iyi dersler canım
Cesss yormA kendini
dikkat etttmLÜTFENNNN
tatlım senin kanda bi 2.90 mı ne çıkmıştı sonra kan testi yaptırmışmıydın?
Bir kısmı da, evliliğin başında, birkaç sene çocuğumuz olmasın diye aldıkları yanlış tedbirlerle, sonraki senelerde çocuklarının olmamasına zemin hazırlarlar.
öpüyorum hepinizi.
akşama görüşürüz!inşallah güzel haberlerle....
güle güle canım..
esracım sen bilrsin..umutlanma tabi olursa sürpriz olsun..anam ne tuhaf oldu bunyelerimiz..bnm sonucumda da deger yazmıyodu..sadece ngatif yazıyodu..
valla bnm felsefem "ceng ütme sevüş "bu ay..kesin karar verdim
gldim bile gayet yuzeysel yaptım bitirdim. önemli olan yerdeki tozlar gitsiiin
Boşuna demiyorum Usain bolt diye