en sonunda oldu işte.ben de hamileyiiiiiiiiimmmmm.ancak haber verebildim aslında cuma öğrendim ama hcg çok düşük çıktı(95)dün baktım 465 olmuş hala düşük ama ben kararlıyım.Allah nasip ederse çatır çatır doğurucam ya:)
en sonunda oldu işte.ben de hamileyiiiiiiiiimmmmm.ancak haber verebildim aslında cuma öğrendim ama hcg çok düşük çıktı(95)dün baktım 465 olmuş hala düşük ama ben kararlıyım.Allah nasip ederse çatır çatır doğurucam ya:)
Alize28 tebrikler canım,,,gözün aydın
kızlar bugün ne kadar çok hamiş haberi aldık yaaa,,,ne güselllll
hanimlar bi konudan bi konuya atliyorum ama:26:
adeti bittikten sonra akintisi olan var mi?????
öyle valla ne guzel
insallah ocaktada biizler veririz güzel haberleriii:)
benim bazen olur canım ama fazla değil..peki aşırı mide yanması gibi adet belirtisi varmı..Sürekli midem yanıyooo
tebrikler canım darısı başımıza Allah sag salım kavuşmayı nasip etsinen sonunda oldu işte.ben de hamileyiiiiiiiiimmmmm.ancak haber verebildim aslında cuma öğrendim ama hcg çok düşük çıktı(95)dün baktım 465 olmuş hala düşük ama ben kararlıyım.Allah nasip ederse çatır çatır doğurucam ya:)
hanimlar bi konudan bi konuya atliyorum ama:26:
adeti bittikten sonra akintisi olan var mi?????
inşlhh canım,,,adetten sonra bende akıntı var canım,benim yumurtlamam yaklaşıyo galiba ondan olabilirr
benim daha yeni bitti adetim ama akintimda var ondan sordum acabaa erkenmi yumurtluyorumki diye düsündümde:44::44:
bide sürekli suanda acayip karnim gurulduyo
tebrikler canım darısı başımıza Allah sag salım kavuşmayı nasip etsin
yumurtlıcaksındır belki tatlım erkenden:26:
Alize28 hayatım hamilelik belirtilerini biraz paylaşırmısın bizimle..mesela adet tarihini beklerken nasıl belirtiler oldu adet tarihin geçincemi test yaptın...adetin gecikince neler hissettin azcık anlatsan
canım şimdiden başla çalışmalara,ben başladım valla,,,bu ay sıkı çalışacam,sadece yumurtlama günlerimde değill ama,,,tabi o günler daha özverili çalışıcam o ayrı,,,,:79:
var canim... yoksaaaa seeen ....?????
tebrikklerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?