- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee turlik kaçmış hemen?????
ebru_32 ben tefriciyeleri okudum.şimdide duasını yapıcam.inşallah hayırlısı olur.tuttuğumuz kapılar sonuna kadar hayırla açılır inşallah.hepinizdenAllah razı olsun.bana hem yardımcı oldunuz hem destek oldunuz. teşekkür ederim arkadaşlar...
21 aralık:))
benim çoook sevdiğim bir beyit var yazayım hemen:
"şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir
müptela-yı gama sor kim geceler kaç saat" SABİT
(en uzun gecenin hangisi olduğunu ne müneccimler ne de takvim yapanlar bilir.
gecelerin kaç saat olduğunu gam tiryakilerine sor)
kıyamam ben sanaaaaa:)
turlik,kızkuşuymuş,demin google'den baktım.çok da güzel bir kuş.
ay ben o topiği kaybettim.hamilelik belirtilerinde değil o,linkini falan yollar mısın?kaçmadım kız burdayım...ocak topiğim var benim ordaydım...muhtar olarak arada sırada girip listeme bakmam lazım...hem ben kopamıyorum burdan özlüyorum hemen sizi
evet koca gagalı bi kuş...avcılar kuş avlamaya gittiğinde bıldırcın üveyik falan ne varsa ötüp onlara haber verir kaçmalarını sağlarmış...aslan kuşum benim o...
ayyy kahraman da bir kuş,zeki hem de:) antalya dolaylarında turlik deniyormuş bu kuşa.oralı mısın?benim de bir tarfım antalyalı da...evet koca gagalı bi kuş...avcılar kuş avlamaya gittiğinde bıldırcın üveyik falan ne varsa ötüp onlara haber verir kaçmalarını sağlarmış...aslan kuşum benim o...
ay ben o topiği kaybettim.hamilelik belirtilerinde değil o,linkini falan yollar mısın?
bir de mutluluk hiç görünmüyor mu ben mi denk gelmedim bugün?
mutluluk84 dün geldiii ama cok az kalip gidiyo gecmisi okumaktan sohbete pek katilamiyo heralde
kızcağız bizi buluşturdu sağ olsun,kendi gelemiyor.
ben iki sayfa açıyorum.biriyle geçmişi okuyorum:)))delirdim evet.
ayyy kahraman da bir kuş,zeki hem de:) antalya dolaylarında turlik deniyormuş bu kuşa.oralı mısın?benim de bir tarfım antalyalı da...
ay ben o topiği kaybettim.hamilelik belirtilerinde değil o,linkini falan yollar mısın?
bir de mutluluk hiç görünmüyor mu ben mi denk gelmedim bugün?
iyi akşamlar herkeze geçmişi okuyamadım ama bugün küretaj oldum bende kalınlaşma varmış inşallah bundan sona bebişim tutar artık yerini temziledik hazırladık bakalım ocak olmasada şubat ayından ümitliyim....
insallah cnm Allah gönlüne göre versin
iyi akşamlar herkeze geçmişi okuyamadım ama bugün küretaj oldum bende kalınlaşma varmış inşallah bundan sona bebişim tutar artık yerini temziledik hazırladık bakalım ocak olmasada şubat ayından ümitliyim....