canım belirtide yok ben öyle içimi rahatlatmak için test yaptım ıkı gundur yapıodum ıkısıde negatif daha yapmıcam zaten umudumda bıttı. ama hayırlısı olsun szilerden güzel haberler bekliyorum.ALLAhtan umut kesilmezzz
iyimi diyim kötümü bilemedim valla iğrenç bir iş günü canım benim kendimi evime bi atabilsem..bu arada aramızda çiçeği burnunda bir anne adayı var şöle bir geçmişe göz gezdiririrken gördüm çok sevindim...sen nasılsın???
hanımlar yarına izin aldım rahat rahat sevincimi yasamak icin. evde oturacam lökeşem gibi yayılacaaam
hanımlar yarına izin aldım rahat rahat sevincimi yasamak icin. evde oturacam lökeşem gibi yayılacaaam
oooooooh en güzelini yaptınnn
ces canikommm yaa bende senin yerinde olmak istiyooommmm
valla bende olsam senin gibi yapardim... ohh valla yapp hatta esinle güzel bi yemek yiyin bunu kutlayin
güldürebildiysem ne mutle bana ebru ama guldurmek için yazmamıştım :: (
ALLAh hayırlıısyla bebeğini kucağuna versin ces1234 herşeyin hayırlısı olsun napim pskolojim bozuldu heralde
güldürebildiysem ne mutle bana ebru ama guldurmek için yazmamıştım :: (
ALLAh hayırlıısyla bebeğini kucağuna versin ces1234 herşeyin hayırlısı olsun napim pskolojim bozuldu heralde
canim regline daha 9 gün var ve sen umudumu kaybettim diyorsun... evet güldüm ama sinirden güldüm...
canim sinirden güldüm... ne zamandir bebek istiyorsun bilmiyorum ama bizler burda kac aydir bebek bekliyoruz olmuyor bide bize sor bakalim biz ne durumdayiz
adetine daha var ve sen simdiden pes ediyosun... pes sana pes
Is cikisi teklif edicem zaten yemege gitmeyi. Bende hamile haberlerini duyunca onların yerinde olmayı isterdim. 2 kimyasal gebelikten sonra hamile kalmayı gercekten cok istiyordum. insallah bu sefer boyle birsey yasamam.
akla kötü bşi getirmek yokk
iste insan bebek hasreti ile bu noktalara gelebiliyor demek ki. bir de bu konularda yeni ise hemen testin pozitif cikacagini dusunmus olabilir, Allah hepimize birgün verecek insallah hayirlisiyla.
insallah canim hayirlisi olsun
hayırlısıyla herkese nasip edecek Allahım tek tek.
Anladım ces12345 teşekkür ederim ALLAh razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım...
anLadım ebru ALLAh sanada en güzelini kısa sürede nasip etsin inşaALLAh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?