- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
....neyse canlarim ben cikiyorum
karanlik daha fazla cökmeden alisveris yapayim geleyim.. biliyorsunuz yarin esimin dogum günü pasta yapmak icin malzemeler almam lazim
gerci hic is yapasimda yok ama...
öptm hepinizi görüsürüzz
turlikçim ismin ne senin ,senin nicki görünce he aklıma terlik geliyor yahuu:)):26:
ay kız benden çok yaşayacaksın benimde aklıma terlik geliyor ama acaba alınır mı diye dememiştim
geldim kızlar...çok şükür yımırtalarım rahmim vs herşey temiz çıktı..akıntım vardı biraz ondan örnek aldılar bir de kan...ona göre antibiyotik verecekmiş.kan sonucundaki hormon durumuna göre de adet söktürücü...çok şükür..
zehracım sence neden düşündüklerimiz aynı şeyler???:26::26:
acaba aynı burçtan olduğumuz için olabilirmi:))
vallahi olabilir canım hatta kendi kendime turlik yerine terlik diyordumturlikte ne demek acaba arkadaş anlamını desin bari dimi ama
kızlar yılbaşı gecesi güzel buuum buumlar olabilir şöyle güzel güzel gecelikler filan giyelimde işe yarasın dimi amaay ben çok mu fesatım yaaa
ay kız benden çok yaşayacaksın benimde aklıma terlik geliyor ama acaba alınır mı diye dememiştim
vallahi olabilir canım hatta kendi kendime turlik yerine terlik diyordumturlikte ne demek acaba arkadaş anlamını desin bari dimi ama
ahanda turlik geldiiii,,,,hoşgeldim bebişimmm
aha da taktılar anam bana...canlaaaar benim eşim bana evlendiğimiz ilk zamanlardan beri turlik kuşum der.turlik kuşu çok güzel sesli ve çok uzun süreli öten bi kuş...sebep olarakta ben bunu benim dır dır dır hiç durmadan konuşmama bağlıyorum zira evde en çok ve en uzun soluklu konuşmaları ben yaparım ayrıca ilkokul 2.sınıfta hızlı okuma yarışmasında ödül almıştım
bu arada hiiiiiiçte alıngan bi tip değilimdir yani tedirgin olmayın boşuna
turlik=terlik haha hahahyyyyyttttt
hayyyy yaşaa sennnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::92: