geldim kızlar...çok şükür yımırtalarım rahmim vs herşey temiz çıktı..akıntım vardı biraz ondan örnek aldılar bir de kan...ona göre antibiyotik verecekmiş.kan sonucundaki hormon durumuna göre de adet söktürücü...çok şükür..
ay tatlım çok teşekkür ederim,çok mutlu ettin beni.tamam 50 taneyi aldım.
geldim kızlar...çok şükür yımırtalarım rahmim vs herşey temiz çıktı..akıntım vardı biraz ondan örnek aldılar bir de kan...ona göre antibiyotik verecekmiş.kan sonucundaki hormon durumuna göre de adet söktürücü...çok şükür..
yaaa :))napayım kızz hep aklıma öyle geliyorr,,,önemli deil ismini söylemesende olur,sadece içimde kalmasın,,kızma bana tamam mı bebişimmm:))
kızlar kusura bakmayın fazladan 9 tane okudum amaokumayanlardan biri 9 tane eskik okusun bari
canim sedase 252 tane okusun diye yazdim
nasilsin napiyosuuunnnn
cess tebrik ederim canım...darısı başımıza inşallah
selaammmm kızlarrr bunalımdayımmm bugün yine test yaptım negatiffff ALLah szlere nasip etsin bu ay canlarrr
şimdi gördüm sağol canım benim..ilk hamilemize kıyak olmuş oldu bilmeden...iyi oldu..
iyiyim tatlım sağol..açıkçası epey rahatladım..bişi çıkmayacağına emin gibiydim ama yne de ınsan tırsıyor...çok şükür bşi çıkmadı..hormonlar da temiz çıkar inşallah ..sonra da bumbumbum
iyi dersler canım,cepten giriyosun heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?