Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha tamam canim bu arada unutma sadece 261 tane
sedase geldi sanirim bizde nedense hep seda varken kahve sigaradan bahsediyoruzzz
zil de çaldı( derse...kahve içiyorum arada:)) ah sigara vah sigara! bahsetmeniz de hep aklımda kirahat olun! millet sigaradan tiksinir,ben her şeyden iğrensem de sigaradan tiksinemedim ya ona yanarım.
zil de çaldı( derse...
ebru_32
bu tefriciyelerle sen ilgileniyormuşsun galiba başka bi başlıktada sormuştum.bende katılabilirmiyim.
kahve içiyorum arada:)) ah sigara vah sigara! bahsetmeniz de hep aklımda kirahat olun! millet sigaradan tiksinir,ben her şeyden iğrensem de sigaradan tiksinemedim ya ona yanarım.
canim listedede yazdigi gibi listemiz tamamlanmistir listede adi gecen herkeze dagitildi....
ama istersen arkadaslara sorup 261 tanesinin 50-100 tanesini sana vermek isteyen verir onu okursun
mesela sedase arkadasimiz var ona bi sor istersen
turlikçim ismin ne senin ,senin nicki görünce he aklıma terlik geliyor yahuu:)):26:
tatlım ben bugun reglı oldum bıtımıne kadar okuyamıycam anneme vercektım ama okumak ısteyen olursa benımkını okuyabılır bıdahakıne katılırım artık ama yoksa anneme okuturum sorun deilll
canim regl olsanda okuyabilirsin tatlim bisey olmaz
ama istersen birazini ,,,aygunes,,, arkadasa verebilirsin
tatlım ben bugun reglı oldum bıtımıne kadar okuyamıycam anneme vercektım ama okumak ısteyen olursa benımkını okuyabılır bıdahakıne katılırım artık ama yoksa anneme okuturum sorun deilll
seda se yada diğer arkadaşlar;bende tefriciye zincirine katılmak istiyorum.
eğer okumadıklarınız varsa ben alabilirmiyim.
aaa okunabiliyorsa okurum ccanım ben okunmuyor dıye dedım ama arkadaş cok katılmak ıstıyorsa duadan oda faydalansınn dıye paylaşabılırız bu seferlık
tamam tatlım paylaşalım senle dende faydalan 50 tane verıyorum benımkınden maksat dua zıncırıne katıl sende
geldim kızlar...çok şükür yımırtalarım rahmim vs herşey temiz çıktı..akıntım vardı biraz ondan örnek aldılar bir de kan...ona göre antibiyotik verecekmiş.kan sonucundaki hormon durumuna göre de adet söktürücü...çok şükür..
hahhhh haaaahhh haaaayyyy terlik miAllah seni ne yapmasın kız mahvettin beni gülmekten
turlik benim adım turlik...kocişimin turlikiyim ben:93:ben sana söylerim sonra adımı cicim