Cesss yaa sen şimdi anne misinn
Annecik
Ne zamandır istiyordunuz.Ben de bu ay ovulasyon testi kullancam
selamm ben geldim nihayet...ya neden benim özel bi işim olduğu gün fazlasıyla bi yoğunluk oluyooo
aaaaaaaaa ces hamilesiiiiiin anaaaaaaaamnapıcagımı şaşırdım varya aklıma geliyodu ama ümitlenmeyelim hepberaber diye içime ata ata şişmiştim...aaaay bi hamile daha demek ki belirtisiz de gelebiliyomuş bu sıpalar hemd e 207 ye kdar
çok sevindim canım ya Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsiiiiiinyehhhhu
ayrıca sedacım 15,30da randevum birasdan kaçıcam ..yegenim nasıl yegenim?hüpletsin aşureleri deecesinin kuzusuuuuu:
ohh ohh
valla hüplettik aşureleri, aşure sevdasından öğle ve akşam kuş kadar yedim de dengeledim şekeri! bugün de öğleyin 4 dilim ekmek hakkımı 1 dilim yapıp yanımda getirdiğim aşureyi yedim:)))
hadi inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan.
aaaaaaaaa ces hamilesiiiiiin anaaaaaaaamnapıcagımı şaşırdım varya aklıma geliyodu ama ümitlenmeyelim hepberaber diye içime ata ata şişmiştim...aaaay bi hamile daha demek ki belirtisiz de gelebiliyomuş bu sıpalar hemd e 207 ye kdar
çok sevindim canım ya Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsiiiiiinyehhhhu
ayrıca sedacım 15,30da randevum birasdan kaçıcam ..yegenim nasıl yegenim?hüpletsin aşureleri deecesinin kuzusuuuuu:
Cok tesekkur ederim. Hala şaka gibi geliyor .. 2 gun sonra birdaha octurcem insallah 2 katina cikar.. Allah size de nasip etsin. inslahh randevun da iyi gecer.
aminnn inşallahhh....2-3-5e katlasın sağ salim de gelsin inşallah
İnşallah canım aminn.heyecan yaptım çok pis:18::18:..hayırlısı
Cok tesekkur ederim. Hala şaka gibi geliyor .. 2 gun sonra birdaha octurcem insallah 2 katina cikar.. Allah size de nasip etsin. inslahh randevun da iyi gecer.
belirsizlik daha kötü ama.bakılır,bir sorun yoktur inşallah ama varsa da çaresine bakılır.ve kist mist derlerse de ki hiç sanmıyorum ben,sıkma canını.ben iki yumurtalığımda bir sürü kistle üstelik 9 aydır adet göremezken hamile kaldım ilkine.halam rahminde urla hamile kaldı,bebek uru temizledi doğumda.o yüzden de stres yok.relakkkssssstres yüzünden hormonlar cozutmuş da olabilir.her neyse sebep,bilelim ona göre davranırız.
doktor bşi yok psikolojik desin ilk işim ovulasyon testi almak olcak ces
regli oldummmmmmmmmmmmhiç mi gün şaşmaz yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?