yok canım evlenmeden önce özel sektördeydim işletme mezunuyum evlenince gurbete geldik doğal olarak işimide bıraktım ev hanımlığı yapıyorum şuan ama zaman neyi gösterir bilemeyiz
aynen canim.. simdilik bende evdeyim bakalim...
bazen canim cok sıkılıyor bi bebek olsada sevsem diyorum ona baksam benim uykularimi kacirsa onu öpsemm öpsemm öpsemmm bi güzel sairlsammm mamasini yedirsemmmama nerdeeee
kızlar ben yatıyorum,sizde uyuyun hadi ama
zehracım negatifmişşş,,,neyse canım bir umut dedik olmadı,kırmızılar gelsede kurtulsan barii
iyi geceler hepimnizeee
kızlar ben yatıyorum,sizde uyuyun hadi ama
zehracım negatifmişşş,,,neyse canım bir umut dedik olmadı,kırmızılar gelsede kurtulsan barii
iyi geceler hepimnizeee
turlik bugün hic gelmedimi yaa, sedosummmuda görmedim, sedase geldi ama cvp vermeden gittii...
Allah Allaah noldu bu kizlara yahuuu herkezin isi mi cikti neee
zehracim biz duayida bitirdik valla bakalim arkadaslar ne zaman bitecek...hadi hayirlisi:)
turlik bir ara geldi sank canım yanlış görmediysem tabiki sedasede geldi gitti ana bende merak ettim şimdi yahu
evet canım aynen kızlarda bitirsin inşallah şöyle toplu bir dua edelim birimiz yazalım sonrada hepimiz onun yazdığını aynı anda okuyalım dua toplama olur ne güzel...
normalde bi selam vermeden gitmezlerdide ondan sordum:44:
normal de yoksa arada bi olması normaldir bende ilk defa oldu bu yaşa geldim.ve ilaçsız 4 gün gecikmelide olsa adetimi gördüm.dr normal dedi retansiyon kisti deniyomuş buna.
sen herhangi bi tedavi görüyomusun yoksa akışına mı bıraktın???
neyse canım bende kaçar belim ağrıyo zaten sandalyede mahvetti iyice uykumda geldi sende yat kız dinlen tamam mı canım hadi rabbime emanet ol öptümgrş üzere canım
tmm canim yatiyorum bende öptmmm kendine iyi bak yarin grsrz
inşallah canım hayırlı gecelerrrr
turlik bugün hic gelmedimi yaa, sedosummmuda görmedim, sedase geldi ama cvp vermeden gittii...
Allah Allaah noldu bu kizlara yahuuu herkezin isi mi cikti neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?