- 13 Nisan 2007
- 508
- 0
seni bekliyoruz ozaman canim
hadi yapta gell sonucu söyle
adasimmm ebruuu sende bekle birazzz sonucu ögrenelimmm
bekliyom kız bekliyom beklemezmiyim...napıyo şu anda yapıyomu acaba..kafamda canlandırma yapıyorum şu anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni bekliyoruz ozaman canim
hadi yapta gell sonucu söyle
adasimmm ebruuu sende bekle birazzz sonucu ögrenelimmm
merakla bekliyooozzz
bekliyom kız bekliyom beklemezmiyim...napıyo şu anda yapıyomu acaba..kafamda canlandırma yapıyorum şu anda
fazla kafanda canlandiripta derinlere inme canim .. ayip
heyecan yaptım valla ebru...birde hamile çıkıyomuymuş amaaaaan ohhhhh güzel bir gece geçirdik katmerli olur valla...:18::18::18:
yok anacım ya yine tek çizgi yaaaaaa
Bak şimdi iyi madem hadi yap bekliyoooz..
Bekleeeee biraz daha bekleee yaaa....Dedik ama sana sabah yap diye ilk idrarla..şimdi nasıl emin olcazz offfffffffff
kocişkomda sonucu bekliyor garibim iştebukadar net tek çizgi olur mu yahuuuu neyse hayırlısı artık kızlar
yok anacım ya yine tek çizgi yaaaaaa
kocişkomda sonucu bekliyor garibim iştebukadar net tek çizgi olur mu yahuuuu neyse hayırlısı artık kızlar
Bekleeeee biraz daha bekleee yaaa....Dedik ama sana sabah yap diye ilk idrarla..şimdi nasıl emin olcazz offfffffffff
Erken yapılan testler yanlış sonuç verebiliyormuş. Kırmızılar henüz gelmediğine göre, bir umut var hala.
Üzülme. Zamanı geldiğinde hepimizin olur inşallah.
oooffff bütün nesem alt üst oldu yaa, üüfff keske sabahmi yapsaydin neee
canimmm üzülme sen kiyamam sanaa
canim zehranin adeti gecti bile kiz günlerdir harap olduu