Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haa tamam canım sedaseyi biliyorum,,,hatırladım şimdi,,,Allah hayırlı uğurlu olsun bebişi
darısı bize inşlhh,
arzumcumm nerelerdesin hadi bi test yap ta şenlensin buralar,,,
kuzummm burdayım test yapmaya korkuorum daha ilk deneme ya gecn ay bıraktım hap kullanmayı öyle olunca adet gecikmesi normal die okudum ona yoruorum hiç te belirtim yok
yoktur bence ama bakalım 1-2 gün beklesemmi bilemedimmm
folık asit nedir bir de cnm:83:
Herkese Merhaba,
ben de önümüzdeki aylarda hamile kalmak istiyorum.. bunun için öncelikle kadın doğumcuya gidip gerekli testleri yaptırdım.. ama TSH değerim 4,35 çıktı doktor normalde 3'ün altında olmasını istediklerini söyledi. böyle bir durumla karşılaşan var mı arkadaşlar?? çok moralim bozuldu :84:
Çok sevindim canımbugün test yapan yok mu kızlar?
ben kan verdim yine. hcg 125'ten 375'e çıkmış.sonuç geç çıktı,dr görmedi.iyi mi bilemedim.
rabbim sizin haberlerinizi de tek tek almayı nasip etsin.
Çok sevindim canım
Her şey çok güzel olur inş senin için
375 çok bilmiyorum ama bana çok iyi bir değer gibi geldi :)
Kimse test yapmıyor ben de sabah beri bakıyorum ama yok malesef
Grösek hamileleri de feyz alsak
vallahi yaa millet becerikli anamhiç belli olmaz. merak etmek daha zor, doğum kontrol hapı kullanırken bile gebe kalıyor millet!
kendini yeme boşuna arkadaşım canını sıkma,stres olumsuz etkiliyor diyorlar.Gerçi sana diyorum da bazen ben de aşırı istiyorum artık bebeğimin olmasını.KIZALR YAA BEN ARTIK DAYANAMIYORUM (
neden bebeğim olmuyıor diye kendimi yiyip duruyorum