hakkaten ya çok uyuz bi gün ...niye böyle oldu kiakşam yeğenimi görcem ama çok özledim
selammm..biri bana mı seslendi
Soulfly test yapmadan duramıyorum nasıl engellicem kendimi diye sormuşta ona senden ders almasını söyledim sabır konusunda tatlım
hanimlar izleyin izletin cok guzel bir animasyon
selam kızlar :)
ben de en son 6 kasımda kırmızılıyı gördüm :) normalde 34 günde bir oluyorum, 9 aralıkta bekliyordum gelmedi. 9 ve 11 aralıkta da tek çizgiyi gördüm...
hala adetim gelmedi ama korkudan test de yapamıyorum :)
umarım ben de aralık hamilelerinden olurum...:2:
evet çok güzel ya teşekkürler paylaşım için
hoşgeldin bnce de kan testi yaptır..kesin sonuç alır ona göre yoluna bakarsınselam kızlar :)
ben de en son 6 kasımda kırmızılıyı gördüm :) normalde 34 günde bir oluyorum, 9 aralıkta bekliyordum gelmedi. 9 ve 11 aralıkta da tek çizgiyi gördüm...
hoşgeldin bnce de kan testi yaptır..kesin sonuç alır ona göre yoluna bakarsınben bile yaptırdım yahu
korkacak birsey yok, meraklanmaktansa kan testi yaptırın kesin sonucu ogrenin
negatifi duymaktan korkuyorum,dahası adet gecikmesi kist veya pco dan kaynaklanıyorsa diye de korkuyorum...ama galiba yaptırıcamteşekkür ederim...
korkacak birsey yok, meraklanmaktansa kan testi yaptırın kesin sonucu ogrenin
negatifi duymaktan korkuyorum,dahası adet gecikmesi kist veya pco dan kaynaklanıyorsa diye de korkuyorum...ama galiba yaptırıcamteşekkür ederim...
Birsey yapmadik ki ... birsey var ise gec kalmamis olursunuz biran once test yaptirarak hem,, birsey yoktur bence. regl bu ne zaman gec gelecegi belli mi olurç havadan etkilenir sudan etkilenir psikolojiden etkilenir. etkilenir de etkilenir ise.
hoşgeldin bnce de kan testi yaptır..kesin sonuç alır ona göre yoluna bakarsınben bile yaptırdım yahu
selam kızlar :)
hoşbuldukcesaret verdiniz sağolun...bi gün sonra mı veriyorlar sonucunu kan testinin?
ayrıca canım korkunun ecele faydası yok..bak bnm de 5 aralıktı hala gelen giden yok...testler de negatif.stres ve ilaca bağlı olarak gecikti biliyorum..sen de aklına kötü şeyler getirme...biraz daha beklersin hamile değilsen yine gidersin doktora..
Esra hosgeldiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?