- 11 Kasım 2010
- 65
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar
forumda aradım ama baktığım kadarıyla yerleşme kanaması ile ilgili pek bir şey bulamadım. bilgisi olan arkadaşları sorum şu; yerleşme kanamasından şüphelenildiğinde kaç gün sonra idrar testinde hamilelik belli olur?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
slm kızlar
forumda aradım ama baktığım kadarıyla yerleşme kanaması ile ilgili pek bir şey bulamadım. bilgisi olan arkadaşları sorum şu; yerleşme kanamasından şüphelenildiğinde kaç gün sonra idrar testinde hamilelik belli olur?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ah canım nerdeeeeeenegatifi yedim bende ya kesin bugün gelir kırmızı bana garezi var ne zaman test yapsam arkasından hemen geliyor:83:
Sizde boyle bir kanama mi var. Varsa eslik eden belirtilerinz neler?
Kızlar
Biz sadece iki deneme yaptık.Ama ben onlarca denemede yapılacak kadar test yaptım.Önüne geçemiyorum.Testim geldi diyorum hoppp bir anda kendimi eczanede buluyorum ve çıkmayacağını aslında biliyorum ama alırken falan hep çift çizgi çıkacakmış gibi geliyor.
Nasıl önne geçecem ben bunun.
ewt canım 2. denemem 1 yıllık ewliyim 2 ay önce çocuk düşünmeye başladık. yarın adet olmam lazımdı. sabah pembe bi akıntı geldi saat 8 gibi . öğlende kahve gibi bişey geldi pedime hiç bi şey gelmedi. ondan sordum. şu saate kadar pedimde bi şey yok
Baska belirtiniz yok mu peki. bulanti, goguslerde sisme, vs?
canım regl ile ilgili olan tüm belirtilerim oldu. karnım şişti göğüslerim hassaslaştı.mide bulantım yok. ama annem 4 tane çocuk doğurmuş hiç bulantı yaşamamış.:)) bilemiyorum bekleyeceğim
Allah sabir versin o zaman. Bir de insallah hamilesinizdir. Bu arada regl tarihiniz bu kadar yakin oldugu icin kan testi yaparsaniz kesin sonuc cikar.
teşekkürler. idrar testi yapsam 1,2 gün sonra çıkmaz mı acaba
decee den ders alcan tatlım benim:90::90:
birde ben varım,,,çok sıkıcı bir günnnnnnnn