- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
ah canım nerdeeeeeenegatifi yedim bende ya kesin bugün gelir kırmızı bana garezi var ne zaman test yapsam arkasından hemen geliyor:83:
üzülme tatlım
sal sen de
bi daha ki aya gelir inş sıpan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım nerdeeeeeenegatifi yedim bende ya kesin bugün gelir kırmızı bana garezi var ne zaman test yapsam arkasından hemen geliyor:83:
ay kızlar negatifi yeyince sol kasığıma ağrı girdi yaaaaa birde soğukta gittim okadar yolu puffffffffhakkımızda hayırlısı artık beklemedeyim kırmızıları ne zaman gönlü olur gelirse artık uyuz şey nolcek
üzülme tatlım
sal sen de
bi daha ki aya gelir inş sıpan
ben geldiim
göbek çıksa da gaz bu gaz derim
Diger aylara Allah kerim artik Zehra
Kızlar
Biz sadece iki deneme yaptık.Ama ben onlarca denemede yapılacak kadar test yaptım.Önüne geçemiyorum.Testim geldi diyorum hoppp bir anda kendimi eczanede buluyorum ve çıkmayacağını aslında biliyorum ama alırken falan hep çift çizgi çıkacakmış gibi geliyor.
Nasıl önne geçecem ben bunun.
Kızlar
Biz sadece iki deneme yaptık.Ama ben onlarca denemede yapılacak kadar test yaptım.Önüne geçemiyorum.Testim geldi diyorum hoppp bir anda kendimi eczanede buluyorum ve çıkmayacağını aslında biliyorum ama alırken falan hep çift çizgi çıkacakmış gibi geliyor.
Nasıl önne geçecem ben bunun.
eczaneye gitmeyereeeek Esraa.
Zaten artık utanıyorum gidemem sanırım
hep farklı farklı eczanelerden alıyorum testleri de çemremde eczane kalmadı
eczanedekiler bu kadın kafayı sıyırmış demesinler sonra kız
canım maddiyatı düşün ve önüne geç çünkü başka türlü olmaz biliyorum
zehracım salla sen de boşver ceng ütme sevüş felsefesine uyuyoruz biz artık sen de oyle yap
Valla diyorlardır
görüşürüzzzzzkızlar ben kaçar şimdilik ev işlerine bakayım azıcık öptüm hepinizi
kızlar ben kaçar şimdilik ev işlerine bakayım azıcık öptüm hepinizi
güle güle canım kolay gelsinn
Ben de kaçtım kızlarrrr
öpüldünüzzz