- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
bana sormadın kabul ediyorum bunu ...
sevgiler sabır küpü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana sormadın kabul ediyorum bunu ...
sevgiler sabır küpü
Aah ah şimdi evde olmak için neler vermezdimmm:95::95:
benim semsiyeli dedigim filmde tarik ve nejla nazir oynuyordu sanirim ayni filmlerden bahsetmiyoruz
ama gülsen bubikoglu hastasiyim yaa bütün filmlerini izlemisimdir herhalde
bacılar ben yemeğe kaçıyorum kendinize iyi bakınnnn öpüldünüz
aynı film, o filmde ayşen gruda da şemsiye sayesinde koca buluyordu:)
valla ben evimde keyif yapiyorum isten ayrildigimdan beri tadini cikariyorum
bacaklarimida uzattim bi güzel yanimdada deecenin yani sibelin yapipta fazlalik olan kahveleri iciyorum dermisim
sen nasılsın seda
eveeett hatirladim simdii... ya eski türk filmleri gibisi yoktaaa sadece su tecavüzden sonra ertesi gün hamile kalma olayi olmasa süper olcak
Valla bende ayrıldığımdan beri keyif yapıyorum ama çalışmayı da özledim
bu sene kpss olsaydı çok güzel olcaktı
neyse umudum 2011de her yönden
iyiyim canım. bugün pek yoğun değilim ya sabahtan.öğretmenler odası bomboş,sizinle keyifli geçiyor vakit.
bende de lekelenme var hala,kahverengi,takmamaya çalışıyorum.dananın kuyruğu yarın kopacak.yarın dr randevumuz var.heyecan...korku...yine kalbi atmıyorsa...hayal kırıklığımın büyük olmaması için en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi.paronayak oldum.dk başı kontrol ediyorum tuvalete gidip.
tek belirti de bayılmak
tek belirti de bayılmak
iyiyim canım. bugün pek yoğun değilim ya sabahtan.öğretmenler odası bomboş,sizinle keyifli geçiyor vakit.
bende de lekelenme var hala,kahverengi,takmamaya çalışıyorum.dananın kuyruğu yarın kopacak.yarın dr randevumuz var.heyecan...korku...yine kalbi atmıyorsa...hayal kırıklığımın büyük olmaması için en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorum kendimi.paronayak oldum.dk başı kontrol ediyorum tuvalete gidip.
valla ben evimde keyif yapiyorum isten ayrildigimdan beri tadini cikariyorum
bacaklarimida uzattim bi güzel yanimdada deecenin yani sibelin yapipta fazlalik olan kahveleri iciyorum dermisim
Valla bende ayrıldığımdan beri keyif yapıyorum ama çalışmayı da özledim
bu sene kpss olsaydı çok güzel olcaktı
neyse umudum 2011de her yönden
aynen yaa bizdemi acabaa sirf bayilmayi beklesek ne hem belki bi ise yarar belirtiler aklimizdan cikmis olur bayilmayi beklemekten