- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
hiç tahmin edememiştim ebru olduğunu
ben şiş buldum ip buldum başladım bile 1001. atkımı örmeye
simdi ögrenmis oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç tahmin edememiştim ebru olduğunu
ben şiş buldum ip buldum başladım bile 1001. atkımı örmeye
daha ugrastirici bisey orseydin bari 1000 tabe atkin varmis zaten. bere or bariii
sağolun kızlarrrrr...bu arada benim adım da sibel
memnun oldum bende ebru
ben de sedaaaa!
ben solağım o yüzden kimsenin eli benimkiyle tutmuyor ve herkes ilmekleri ters alıyor bence.biri ceket örerken kol ve yaka nasıl oyulur bana solaklar için anlatsa ne kaa süper olur. neredeyse her tür örneği çıkarabiliyorum kendim ama tek atkı örüyorum ben de.bir de kedim için battaniye örmüştüm:)kendimiz için olacaktı da çok sıkılınca kedinin oldu:)))ondan da var
birinin öğretmesi lazım bilmiyorum ki başka bir şey örmeyi
en kısa zamanda öğrencem
çok utandım kendimden
tünaydın kızlar geçmişi okuyamadım daha yaaaa:)buarada bende ZEHRA hehhehe
ayy ben senin pofil fotonu gördükçe türk filmi izlemek istiyorum:) zaten izmir yağmurlu... battaniyenin altına gireceksin, elinde salep şöyle boll tarçınlı... mümkünse tarık akanlı bir film...şemsiyeli olan vardı ya hani,işte o olabilir:))
kızlar ya ben adet olmadım daha napayım yaaa test alayım mı?evet al deyin lütfennnnnnnn
ya kızlar ben daha adet olmadım test yapayım mı?evet deyin lütfennnnnn
ben o filmin ayşen grudalı sahnelerine bayılıyorum.bir de "dayım" mı ne öyle bir film vardı "aynen tarık" diye bir replik...tarıkçığım elini başına götürse kadın köşebaşında buluşalım falan anlıyordu:)ateşböceği de olur,necla nazır hart hart elma yer:)sedacim o fotodaki benim
daha dogrusu ben olmayi isterdim
hehe hayalin süpermis ama o semsiyeli olan film benim hic hosuma gitmiyo yaa
kızlar ya ben adet olmadım daha napayım yaaa test alayım mı?evet al deyin lütfennnnnnnn
Aah ah şimdi evde olmak için neler vermezdimmm:95::95:
ben o filmin ayşen grudalı sahnelerine bayılıyorum.bir de "dayım" mı ne öyle bir film vardı "aynen tarık" diye bir replik...tarıkçığım elini başına götürse kadın köşebaşında buluşalım falan anlıyordu:)ateşböceği de olur,necla nazır hart hart elma yer:)