- 14 Temmuz 2008
- 2.532
- 0
Evet guzelmis byaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet guzelmis byaaaa
oh negüzel kaynatıyorsunuz bende örebildiğim tek şey atkı örüyorum cunku son 2 gun adet belırtısı hıc yok ama gecen hamılelgımdekı gıbı bel agrılarım ve mıde bulantılarım var Allahım umutlarımı boşa çıkarmaz inşallah kocişle anlaştık pazar gunu test yapcaz eger kırmızılar gelmezse:26:
only_smile ve ceygul biz artik belirtiler hakkinda konusmuyoruz valla hic kafaya takipta bosuna ümitlenmiyoruz strese girmiyoruz sizde katilin bize bakim
oh negüzel kaynatıyorsunuz bende örebildiğim tek şey atkı örüyorum cunku son 2 gun adet belırtısı hıc yok ama gecen hamılelgımdekı gıbı bel agrılarım ve mıde bulantılarım var Allahım umutlarımı boşa çıkarmaz inşallah kocişle anlaştık pazar gunu test yapcaz eger kırmızılar gelmezse:26:
Kızlar güzel bişey belirtiler hakkında konuşmamanız ama yanlış forumdasınız. Burada belirtiler konuşuluyor :)) Topic in adını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
topiğin adı paylaşım alanı değil mi..her türlü paylaşıma açık yani
Kızlar güzel bişey belirtiler hakkında konuşmamanız ama yanlış forumdasınız. Burada belirtiler konuşuluyor :)) Topic in adını tekrar okumanızı tavsiye ederim.
burda belirtiler hakkinda konusluyor - DU. simdi biraz degisiklikler oldu. ama belirtiler hakkinda konusmak isteyenler icin -erken gebelik belirtileri- baslikli topiz de var. baska konular da oluyor ama belirtiler hakkinda da yardimci olur, sohbet ederiz yani problem degil.
sen şimdi dediğimiz gibi kafayı bu teste takmıyosun kırmızı renge ve belirtilerede tabii ki..sonra adetin gelmezse kocişinle bi güseel testini yapıyosun bizede müjdeli haberi veriyosun bizde burda coşuyoruuz hep beraber..Tam tersi olursa yani adet olursanda yine kafaya takıp karalar bağlamıyosun hep beraber yeni yıla giriyoruz yine hop hop hop coşuyoruz okey fıstık???
Kızlar ben size birşey sormadım ki neden rahatsız oldunuz? Ortaya da konuşmadım.
Sormak istediğim kişiyle yazıştım. O rahatsız olduysa kendisi belirtir bunu. Ayrıca sizin sohbetinizi sürekli takip etmiyorum, Soulfly bu topic de online dı. O yüzden buraya yazdım.
Rahatsız olacak bişey yok,hepimiz olgun insanlarız. Siz kazaktan konuşun bende belirtilerden...
kızlar merhaba hepinize! geçmişi oku oku anca selam verebildim.
soulfly ara hadi hastaneyi,bir saat olmuş kanı vereli.
deece,nickin çok güzelmiş ya,ben de adın ece falan diye düşünmüştüm.benimki de çok uyuz!üyelik sırasında hiçbir nicki kabul etmedi,adıma bir "se" daha ekledim:)çok yaratıcııı!
Bastan tavsiyede bulunmasaydin o zaman. Sen belirtilerini soyle madem de biz de yorumlayalim. Hepberaber sohbet ediyoruz, neden gerdin ortaligi basligi kontrol edin falan diye.
Bastan tavsiyede bulunmasaydin o zaman. Sen belirtilerini soyle madem de biz de yorumlayalim. Hepberaber sohbet ediyoruz, neden gerdin ortaligi basligi kontrol edin falan diye.
Burda belirtilerden konuşmuyoruz diye söyleyince zaten ortam gerildi, mecburen bende kibar bir şekilde tavsiyede bulundum. Belirtilerimi paylaşmak isteseydim yazardım...
Ben yalnızca soulfly'a sormak istediğimi sordum cevabımı aldım...
Tamam kızlar gerilecek bir şey yok.Yanlış anlaşılma olmuş hadi öpüşüp barışalım