slm bayanlar birşey sormak istiyorum.adetime 1o gün kala cmt günü kan testi yaptırdım 0.100 negatif çıktı.ordaki bayana sordugumda döllenme yeni olduysa cıkmayabılır demıstı ama baskalarından duyduklarımda kanda 2 gunlukken bıle cıkar demişlerdi.size göre nedir.aynı 20 si adet günüm.sizce sansım varmı.on gün kala kesın cıkarmı sonuç.şimdiden tşk
slm bayanlar birşey sormak istiyorum.adetime 1o gün kala cmt günü kan testi yaptırdım 0.100 negatif çıktı.ordaki bayana sordugumda döllenme yeni olduysa cıkmayabılır demıstı ama baskalarından duyduklarımda kanda 2 gunlukken bıle cıkar demişlerdi.size göre nedir.aynı 20 si adet günüm.sizce sansım varmı.on gün kala kesın cıkarmı sonuç.şimdiden tşk
canım 10 gün kala bence kesin çıkmaz 2 gün kala doktor bana kanda gebelik varsa çıkar demişti bekle derim ben ilaç filan alma yinede...
canım 10 gün kala bence kesin çıkmaz 2 gün kala doktor bana kanda gebelik varsa çıkar demişti bekle derim ben ilaç filan alma yinede...
selam kızlar; ben de 6 aralıkta aşılama yaptırdım.. Hayırlısı inşiallah.. 19 aralık adet günüm.. Günümün geçmesini beklicemm inşallah..Dualarınızı bekliyorum:26:
kızlar ben kaçar sonra gelirim inşallah görüşmek üzere kendinize iyi davranın
selam..inşallah bebeğin seninledir
çalışmayla alakası yok canım bence hamilesin ondandır bu durumun
güle güle kızlar...
ben de kaçayım biraz işim var 6 ya kadar yapmalıyım..kndinize iyi bakın,gece görüşürüz
Görüşürüz tatlım
slm kizlar iyimisini?
gecmisi oku oku bitiremedim ya
biz de seni merak etmiştik
ne var ne yok
nasılsın
cok kötüyüm canim
maalesef biraz önce adet oldum....
Kıyamam canım benim üzülme ne olurrr
İnşallah en kısa zaman da bebişin gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?