- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
çok ilginç.yine de değişik marka testleri dene.lh hormonu yükselirse hatalı pozitif sonuç çıkarmış diye okumuştum.ben şimdiye kddr 3 kere pozitif test gördüm..3 undede gebe deıldm..((59:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ilginç.yine de değişik marka testleri dene.lh hormonu yükselirse hatalı pozitif sonuç çıkarmış diye okumuştum.ben şimdiye kddr 3 kere pozitif test gördüm..3 undede gebe deıldm..((59:
yok anacııım, suyunu içmekle olsa, ben eskisehire ilk gittiğimde musluk suyunu içmiş insanım ama tık yok!:)sabırsız geldim öyle gideceğim!kimse uyarmadı ama o su konusunda beni yaa
çok ilginç.yine de değişik marka testleri dene.lh hormonu yükselirse hatalı pozitif sonuç çıkarmış diye okumuştum.
oh yaa iki gün kafamı dağıtacak bi şey oldu sonunda ablamı istemeye geliyolr
bu beni iki gün oyalar sonra da 2 gün kalıyo zati
oh yaa iki gün kafamı dağıtacak bi şey oldu sonunda ablamı istemeye geliyolr
bu beni iki gün oyalar sonra da 2 gün kalıyo zati
yapsın yapsınkalabağı içen sanır küpü oluyor
eses sen böyle dedikçe umutlanıyorum..yapma kıs
kızlar benim az sonra derse girmem lazım. bilgisayarı toparlayayım artık:) akşam görüşürüz.
hadi iyisin..Alla tamamına erdirsin buarada
kızlar benim az sonra derse girmem lazım. bilgisayarı toparlayayım artık:) akşam görüşürüz.
kızlar ya ebruyu görmedim bugün haberi olan varmı?yada benim gözümden mi kaçtı?
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
zehra2509,celine85+,aykiri87,masal_41,deece+,kad_er+,sedase+,soulfly_eu+,
hu hu bayanlar konuşsanızaaaaa
esra erolu izleyip ağlıyorum
Allahım kendimden korkmaya başladım
sabah da müge anlıda koptum
benim acilen tekrar çalışmaya başlamalıyımmmm