cnm tsk ederım zahmet olmus sevınmelıyım bılmıyorum reglı oldugumda sonra cok uzuluyorum cunku dua etmektenbaksa carem yokCanım bak araştırdım bi oku istersen beyaz akıntıları varmış ama hatta hamile olduklarını sanmışlar ama hamile değillermiş
akıntı olmayıp da hamile kalınabiliyormuş ayrıca netten okudum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-akinti-olabilirmi-bilenler-cvp-lutfen-3.html
benimki bugün koşa koşa geldi,yarını beklememe müsaade bile etmedii,,,hiç şaşmazz,,,
ayyy 2. ayda sıkıldım bennn yaaa,,,filmlerdeki gibi hemen hamile kalmayı bekliyoruzzz:96:
Kızlar hamilelerin idrarı koyu olur mu
benim turuncu olcak nerdeyse
afedersiniz benim sisim su gibidir
hani çok tutunca koyu olur da çok tutmuyorum iki saatte bi geliyo sağolsun
kızlar acıl yardm bu ay rahım fılmı cektrmıstm bır hafta oyle az az kahve kanama oldu gectı sımdı adetıme 6gun var 3gndr falan kahverengı akıntı gıbı gelıyr doktoruma soyledım rahım fılmınden snra olur dedı sızce normalmı bu sonucta fılmden bır hafta snra kesılmıstı cektıren arkadaslar lutfen cvp sızınde oldumu bole adet olunca ıgnelre baslayp asılama olucam ıns kıst falan degldr sebebı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/406999-2011-ocak-ayi-ayimiz-olacak-diyenler.html
aralıktan umudu kalmamış olan arkadaşlarım ocak ayında yepyeni umutlarla yola devam...
hamile kalacağız diyoruz başka bişey demiyoruz
canım ben rahim filmi çektirmedim ama çektirenlerden duydum öyle olabiliyormuş ya vesvese etme sen kalbini ferah tut kist filan değildir inşallah....buarada geçmişi okuyana kadar millet kaçmışbende gezmeye gidecem azsonra görüşmek üzere hepiniz Allaha emanet olun
idrar testıne guvenmeyınsakın kana gidin...ben 2 ay önce 42.gün adet oldm ...37.gun test yaptgmda pembe çizgi görmştm..doktora gttgmde tık yoktu rahımde. kımyasal bıle deıl rahmın kalınlaşmamış demşşti..testler uyduruk sanrm.neye dayanark pozıtı f cıkarkı ))kendmden suphelenıorm hormon sorunu mu war acaba
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar...ocak topiği de açılmış nerde olacağımı şaşırdım
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar...ocak topiği de açılmış nerde olacağımı şaşırdım
valla ben burayı çok seviyorum,nereye giderseniz bulurum sizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?