- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
Umutlandırmak istemiyorum ama gerçkten bunlar hamilelik belirtisiymiş
Test falan yapmadın dimi
aman dikkat et kendine
yorma sakın kendini
test yapmadim canim adetim gecerse ozaman yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlandırmak istemiyorum ama gerçkten bunlar hamilelik belirtisiymiş
Test falan yapmadın dimi
aman dikkat et kendine
yorma sakın kendini
canım banada sen hamişsin gibime geliyor,,,belirtilerin tutuyorrr
ebrucum yerleşme kırmızısımıydı acaba,,,sende hamişsinnn bencee,,,
valla bu bebekler bizim aklımızı aldı demi benimde kasıklarımda hafif batma oldumu seviniyorum ama bende bel ağrısı hiç yok yanlız akıntım var beyaz çamaşırıma falan bulaşıyo
yerlesme kanamasi tam olarak nasil oluyor ne kadar sürüyor v.s. bilmiyorum ama insallah odur
ay sorma
herkes etrafımda çok takma bıdı bıdı konuşuyo daha sinir oluyorum
bel ağrısı herkeste olmazmış
benimde aklımda arkadaşımdan kaldı
böbreğim ağrıo diyodu aslında beli ağrıymuş ve hamileymiş
valla benim arkadaşımın bir kaç damla olmuşş,,,inşlhh odur,üşütmediysen gelen kırmızı odur bence
bılmıyorum ıns senı yanıltmamama sanırım hamılesın cnm ıns dıyım oncelıkleofff niye sordumki ben simdi bunu sana :18:
bak cok umutlandim simdi:26:
aynisi suan bende var, bel agrisi yok ama gögüste sislik var ara arada adet belirtileri...
ıste herseyde belırtı aramak cok zor ıns hamılesındır cnmmmmBugün otobüste ayaktaydım
hemen belim ağrımaya başladı bende k sevinci görmeyin
yaşasın belim ağrıyo diyorum arkadaşıma kız şaşkın
benım ablamın oyleydı korunuyordu meger hamılekalmıs bana telde su gıbı akıntım var ıltıhapoldum dra gıtcem dedı eve gel dedım testlerımden verdım yabtı hamıle olduqunu ogrendı ancak dusukle sonuclandı .evet canim 10 aralikta cok hafif ince bi kirmizi kan lekesi gibi bi leke geldi
akintimda 1 haftadir var düne kadar beyazdi bugün su gibi geliyor
ay sorma
herkes etrafımda çok takma bıdı bıdı konuşuyo daha sinir oluyorum
bel ağrısı herkeste olmazmış
benimde aklımda arkadaşımdan kaldı
böbreğim ağrıo diyodu aslında beli ağrıymuş ve hamileymiş
bılmıyorum ıns senı yanıltmamama sanırım hamılesın cnm ıns dıyım oncelıkle
ıste herseyde belırtı aramak cok zor ıns hamılesındır cnmmmm
benım ablamın oyleydı korunuyordu meger hamılekalmıs bana telde su gıbı akıntım var ıltıhapoldum dra gıtcem dedı eve gel dedım testlerımden verdım yabtı hamıle olduqunu ogrendı ancak dusukle sonuclandı .
belagrısı herkeste olmaz reglı agrısı herkezde olmazgogus agrısı herkesde olmaz hamıleylen ve degılken ancak akıntı mutlaka gereklısanırım sımdıye kadar okudugum hamılelerın hepakıtnıları olmus benım hıc yokkkk(
bende iki sefer oldu tuvalete gittigimde ama cok az di yani 1 damla kadarda degildi
boncuk cum sen tecrubelisin cnm mıde gurultusu sence belırtıl olabılrmı 4 gundr gecmedı bir türlü..kuruntu tabı bnmkı üşütmede olabılır....
ama onun başından beri riskliydi hep lekelenmesi olyoduu,,,bünyeye göre değişir,sabredelim görelim yarındı dimi canım senin günün
belagrısı herkeste olmaz reglı agrısı herkezde olmazgogus agrısı herkesde olmaz hamıleylen ve degılken ancak akıntı mutlaka gereklısanırım sımdıye kadar okudugum hamılelerın hepakıtnıları olmus benım hıc yokkkk(
boncuk cum sen tecrubelisin cnm mıde gurultusu sence belırtıl olabılrmı 4 gundr gecmedı bir türlü..kuruntu tabı bnmkı üşütmede olabılır....
aynen canim sabretmek cok zor ama mecbur
evet canim yarin adetimin 28. günü yarin gelmezse bide 29. günü beklicem cünkü ozamanda oluyorum bazen...
hayirlisi olsun
benimki bugün koşa koşa geldi,yarını beklememe müsaade bile etmedii,,,hiç şaşmazz,,,
ayyy 2. ayda sıkıldım bennn yaaa,,,filmlerdeki gibi hemen hamile kalmayı bekliyoruzzz:96:
canim benim doktorum bana
korunmayi biraktiktan sonra 3 ay olmayabilir demisti
insallah cok uzun sürmeden hemen hamile kalirsin hayirlisiyla