- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
Hayırlısı olsunDozun aynı kaldi 225 kullanıyorum. Pazar günü cetrodil de verdi. Pazartesi tekrar kontrol var muhtemelen perşembe cuma opu olur dedi. Yani onlar olcerken ben saymaya çalıştım da 8 gibiydi . Bir de geriden gelenler de varmış
Teşekkür ederim hepimiz için inşallahHayırlısı olsun
Merhaba iğnemin 8.günü pazartesi yumurta toplama var hepimiz için hayırlı sonuçlar olsunMerhaba arkadaşlar bende 3 Aralıkta başladım iğnelerime yarın kontrolüm var . Bu 3. Tüp bebek tedavim olacak hepimiz için güzel sonuçlanır inşallah. Gonalf 300 ve perfoveris 150 kullanıyorum
Çok su içmelisiniz bol yeşillik zeytin yağı tüketin fındık kaju badem ceviz muz tüketin eğer sigara kullanılıyorsa bırakın eşiniz içiyorsa en fazla 5 tane içsin Allah'ım insalah hayirli sonuçlar nasip ederMerhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. GünümYaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Benimde 8 günüydü yarın konturole gideceğim doktorum dedi pazartesi büyük bir ihtimal toplarız dedi hayirlisi olsunMerhaba iğnemin 8.günü pazartesi yumurta toplama var hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba hanımlar bende ön görüşmemi yaptım diğer adetimde başlayacağız tüp bebek tedavisine. Ben Akdeniz tıp fakültesinde yaptıracağım raporlu olacak sanırım şartları taşıyoruz
Merhaba aynı gün başlamışız benim de yarın kontrolüm var :) neden uzun olacak serüveniniz?Merhabalar bende 2 Aralıkta başladım. Bugun de ikinci kontrole gittim. Valla karışık duygular içindeyim benimki normalden de uzun olacak
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı embriyoların oluşurBenimde 8 günüydü yarın konturole gideceğim doktorum dedi pazartesi büyük bir ihtimal toplarız dedi hayirlisi olsun
Aminnnn çok teşekkür ederim sigarayı bıraktım 1 ay oluyor eşim de azalttı inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırızÇok su içmelisiniz bol yeşillik zeytin yağı tüketin fındık kaju badem ceviz muz tüketin eğer sigara kullanılıyorsa bırakın eşiniz içiyorsa en fazla 5 tane içsin Allah'ım insalah hayirli sonuçlar nasip eder
Dozunuz aynı ve bende pazar cetrotıde iğne vurucam hadi bakalım hayırlısıDozun aynı kaldi 225 kullanıyorum. Pazar günü cetrodil de verdi. Pazartesi tekrar kontrol var muhtemelen perşembe cuma opu olur dedi. Yani onlar olcerken ben saymaya çalıştım da 8 gibiydi . Bir de geriden gelenler de varmış
Ve Aralık sonu gibi transfer olucaklar varmıMerhaba arkadaşlar cyclo progynova bittikten sonra kaç gün sonra regliniz geldi de transfer için kontrole gittiniz
Rica ederim aynen bende bıraktım allhim emeğimizin karşılığıni versin inşallahAminnnn çok teşekkür ederim sigarayı bıraktım 1 ay oluyor eşim de azalttı inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız
İnşallah cümletenHayırlısı olsun inşallah sağlıklı embriyoların oluşur
Benim maalesef tüplerde tıkanıklık varmış ondandolayi olmuyormuş. Ve bunu bir seneye yakın ilaçlı tedavi denedikten sonra ogrendikMerhaba aynı gün başlamışız benim de yarın kontrolüm var :) neden uzun olacak serüveniniz?
Aa aynı gidiyoruz birebirDozunuz aynı ve bende pazar cetrotıde iğne vurucam hadi bakalım hayırlısı
Güzel sonuçlar alalım inşallahBenimde 8 günüydü yarın konturole gideceğim doktorum dedi pazartesi büyük bir ihtimal toplarız dedi hayirlisi olsun
Merhabalar beslenme ile ilgili sorunuz olmuş da ben yaklaşık 3 ay tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım bu süreçten önce. Şu anda da onun verdiği listeyi uyguluyorum. Haftada iki gün hariç iki yumurtalı abokadolu sebzeli kahvalti var. Her türlü karbonhidrat yasak. Süt ve büyük baş eti de yasak. Beyaz et ise doğal olduğuna eminsen yiyebilirsin dedi . Genel olarak sebze ve bol salata tüketiyorumAminnnn çok teşekkür ederim sigarayı bıraktım 1 ay oluyor eşim de azalttı inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız
Merhaba teşekkür ederim bilgileriniz için.Merhabalar beslenme ile ilgili sorunuz olmuş da ben yaklaşık 3 ay tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım bu süreçten önce. Şu anda da onun verdiği listeyi uyguluyorum. Haftada iki gün hariç iki yumurtalı abokadolu sebzeli kahvalti var. Her türlü karbonhidrat yasak. Süt ve büyük baş eti de yasak. Beyaz et ise doğal olduğuna eminsen yiyebilirsin dedi . Genel olarak sebze ve bol salata tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?