- 17 Mart 2013
- 251
- 379
Çok teşekkürler canım amin inşallahSizin adınıza çok sevindim umarım rahat bir hamilelik geçirirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım amin inşallahSizin adınıza çok sevindim umarım rahat bir hamilelik geçirirsiniz
Teşekkür ederim canım. Benim tek belirtim ara ara olan sağ kasık batmasıydı. Başka belirtim olmadı. İlk defa bu ay klomen kullandık yumurta takibi yaptık ve Meleğim benimle inşallahPozitiiif canım benim hayırlı uğurlu olsun bebişinn belirtilerin nelerdi neler yaptın anlat bizleree :)
Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsünTeşekkür ederim canım. Benim tek belirtim ara ara olan sağ kasık batmasıydı. Başka belirtim olmadı. İlk defa bu ay klomen kullandık yumurta takibi yaptık ve Meleğim benimle inşallah
Tebrik ederimm senin bat 13 yaziyodu 10 gun var daha silikte olsa gorunmus superBuda size benden olsun kapanis testi 9 gun sonra goremem diye bir yapayim hatira kalsin dedim
Saol canım teşekkür ederim. Yarın tekrar yapıcam
Amin canım amin inşallah. İyi ki varsınız
Buda size benden olsun kapanis testi 9 gun sonra goremem diye bir yapayim hatira kalsin dedim
Bende ilk defa bu ay kullandım klomen ama bende işe yaramadı herhaldeTeşekkür ederim canım. Benim tek belirtim ara ara olan sağ kasık batmasıydı. Başka belirtim olmadı. İlk defa bu ay klomen kullandık yumurta takibi yaptık ve Meleğim benimle inşallah
Buda size benden olsun kapanis testi 9 gun sonra goremem diye bir yapayim hatira kalsin dedim
Dün yapmıştım . Kesin yanlış bu test
hayırlı olsun canım bildiğin pozitif Rabbim tamamına erdirsin inşallah canımİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
teşekkür ederim canım .inşallah Rabbim herkese nasip etsin.adetim 2 gün gecikti. cnm öyle yaptım .Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ve bizlere de nasip etsin inşallah :) Adet gününüze kaç gün varken test yaptınız? Ya da adet gününü geçince mi test yaptınız merak ettm :)
Yok kiz yazik etme testine ben catlatma ignesi vurdurdum ayin 10 una kadar falan cikabilir boyle pozitifler gercek degil 13 aralikta falan anca gececek ignenin etkisi de sonucu net ogrencem. O zaman negatif olursa diye bir pozitif test goreyi dedim yaptimBak ya benide gaza getiricen simdi. Bugün aldiydim testi. Yarin sabah yapim mi. Catliycam meraktan. Birde belirti yasamamana ragmen sadece hislerine güvenerek mi yaptin testi. Valla bravo cesaretini kutlarim
Cok sevindim senin adina canim
Bukadar erken belirti cikarmiydi ya sabahtan beri cektigim kasik agrisina degsin lütfen nolur olsun bu ay
Sabah yapim mi
Canim igneyi hangi gun vuruldunYok kiz yazik etme testine ben catlatma ignesi vurdurdum ayin 10 una kadar falan cikabilir boyle pozitifler gercek degil 13 aralikta falan anca gececek ignenin etkisi de sonucu net ogrencem. O zaman negatif olursa diye bir pozitif test goreyi dedim yaptim
Sağol canım 6 kasımdı satKuzum hayırlı olsun sat ne zama
Amin inşallah canım . Darısı tüm isteyenlere olsunHayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün
O hiç belli olmuyor Kuzum canını sıkma boş yere ben gibiBende ilk defa bu ay kullandım klomen ama bende işe yaramadı herhalde