- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Ekledim canim hosgeldinBenimde 11 aralık benide eklermisin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canim hosgeldinBenimde 11 aralık benide eklermisin canim
Benim de 7 aralık canım beni de ekler misinEkledim canim hosgeldin
Hoşbuldum canim sagolCanim hosgeldin aramiza ekledim senide
Ekledim canim hosgeldinBenim de 7 aralık canım beni de ekler misin
Teşekkür ederim canımm, inşallah uğurlu gelir :)Ekledim canim hosgeldin
Inşallah canim hepimize ugurlu gelmesi icin dua ediyoruzTeşekkür ederim canımm, inşallah uğurlu gelir :)
Canım benim de aynı sat ne zamandıBenimde 11 aralık benide eklermisin canim
16 kasım canim 22 kasimda da igne yaptrdmCanım benim de aynı sat ne zamandı
16 kasım canim 22 kasimda da igne yaptrdm
Canim 22 kasimda doktor çatlama durumuna gelmis dedi igne yaptırdım tam yumurtlama ne zamn bilmiyorum ama bu ay igne sayesinde catladgini hissettim bu zamana kadar oyle agrim olmamstiBenim de 15 kasımdı ne zaman yumurta oldu
Yaptim canim negatif cikti. Regliyi beklicem.Sen ne zaman yapicaksin.test yaptınmı cnm varsa çıkar büyük ihtimalle
adetin gelmedikçe umut vardır canım başka bir topikte oldu adeti 10 gün geçtikten sonra silik çizgi çıktı birinin.Yaptim canim negatif cikti. Regliyi beklicem.Sen ne zaman yapicaksin.
Bekleyelim ozaman canim ins sende pozitif cikar. bana da yaz eger test yaparsan.adetin gelmedikçe umut vardır canım başka bir topikte oldu adeti 10 gün geçtikten sonra silik çizgi çıktı birinin.
adet olmazsam pazartesi günü yapmayı düşünüyorum cnm.
Amiin Ne güzel ikinci bebişi beklerken oğlunuzla zaman geçirip o ay olmasa da onun tatlılığı huysuzluğuyla vakit geçirerek bi şekilde çok üzülmezsiniz rabbim bize de nasip etsin ilki inşallahAllah hepinize boyle uğraşlar versin insallah kizlarr bizim oglanin cani kola istemis esimde gelirken almayi unutmus bu saatte markete gittiler agladi diye bide markette uzak yani
Insallah canim herseyin bir zorlugu var aslinda rabbim hayirlisini nasip etsin herkese. 11 ay once kaybettim ben ikinci hamileligimde bebegimi. 8 aylikken dogumda kaybettik. Oğlumla 8 ay emek emek bekledik herseylerini hazirladik. Nasip olmadi simdi oglum surekli anne hadi eski buyuk karnini al da kardesim gelsin ne zaman gelcek diye sorup durunca beklemek istemedim hemen basladim tekrar klomen eAmiin Ne güzel ikinci bebişi beklerken oğlunuzla zaman geçirip o ay olmasa da onun tatlılığı huysuzluğuyla vakit geçirerek bi şekilde çok üzülmezsiniz rabbim bize de nasip etsin ilki inşallah
Ya canım benim böyle söyleyip aklına getirdim üzdüm seni özür dilerim rabbim o büyük karnını almayı nasip etsin inşallahh :) benimde bu ay ilk klomendi ya bat 3 kaldı ümitsizim duygusallaştım bi andaInsallah canim herseyin bir zorlugu var aslinda rabbim hayirlisini nasip etsin herkese. 11 ay once kaybettim ben ikinci hamileligimde bebegimi. 8 aylikken dogumda kaybettik. Oğlumla 8 ay emek emek bekledik herseylerini hazirladik. Nasip olmadi simdi oglum surekli anne hadi eski buyuk karnini al da kardesim gelsin ne zaman gelcek diye sorup durunca beklemek istemedim hemen basladim tekrar klomen e