- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Ay inşallah kuzm cok tesekkur ederim inşaAllah ki ben yanılrmİlaç sağlıklı kaliteli bir şekilde yavaş yavaş büyütmüştür bunda kafanıza takıpta yumurtalarınızı etkilemeyin bence çarşambaya allahın izniyle çatlatma iğnesini kesin olursun pozitif düşün
Aynen kuzm hayrlısıBu ay benimde klomenle gec buyudu canim dur bakalm hayirlisi
günaydın herkese, benim adetim geldi çalışmalar başka bahara kaldıreglimin ikinci günü gel demişti doktor yarın gidicem. Aşılamada olmak istemiyorum artık çok moralim bozuldu
çok sıkıldım yaaaa her ay aynı belirtileri yaşayıp umutlanıyorum çok kızıyorum kendime. artık kendimi dinlemeyeceğim adetim 3 gün geçmedikçe test mest yapmayacağım. aşılama yaparsam olmazsa iyice kahrolurum cesaretim yok artıkCanım benim çok üzüldüm ama sen üzme kendini. Herseyde vardır bir hayır öyle düşün. Bir de iyi düşün iyi olsun . Neden aşılama istemiyorsun. Benim de bu aydan sonra aşılama denenecek sanırım . Ve adet belirtilerim başladı malesef
Eklerim canım insallah bir dahakine hamile diye degistiririm
Hayırlı keyifli haberlerle gel inşallahDoktorda beklemekteyimmm
Günaydın kızlar üzülmeyin hakkımızda hayırlısı benimde bata 8 kaldı bütün belirtiler uçtu gitti demek ki kendi kendime gaza gelmişim zaten o kadar erken belirti mi olurdu dimiCanım benim çok üzüldüm ama sen üzme kendini. Herseyde vardır bir hayır öyle düşün. Bir de iyi düşün iyi olsun . Neden aşılama istemiyorsun. Benim de bu aydan sonra aşılama denenecek sanırım . Ve adet belirtilerim başladı malesef
Canım aşılamaya neye göre karar veriyorlarCanım benim çok üzüldüm ama sen üzme kendini. Herseyde vardır bir hayır öyle düşün. Bir de iyi düşün iyi olsun . Neden aşılama istemiyorsun. Benim de bu aydan sonra aşılama denenecek sanırım . Ve adet belirtilerim başladı malesef
canım saglık durumunuza göre yaşınıza göre. mesela doktor yaşın 38 değil sorunda gözükmüyor altı ay ilaç sonra aşılama dediCanım aşılamaya neye göre karar veriyorlar
Canım ben 3.kez çatlatma iğnesi oldum, bu ay da tutmazsa aşılamaya geçer mi acaba.canım saglık durumunuza göre yaşınıza göre. mesela doktor yaşın 38 değil sorunda gözükmüyor altı ay ilaç sonra aşılama dedi
Insallah canim benim oturdugum yerde agri cekiyorum resmen doktor cagirana kadar catlatcam yumurtalariHayırlı keyifli haberlerle gel inşallah
Naptın canım girdin miInsallah canim benim oturdugum yerde agri cekiyorum resmen doktor cagirana kadar catlatcam yumurtalari
Hayrlısı cnm yarn döngünün kaçıncı günündesnKizlar en buyuk sagda 18 mm lik varmsi yarin oglende vurdur igneyi dedi iki gun iliski sonra da gun asiri iki gun iliski dedi