al
aldim canimn
numara alsaydin ogrenirdin. gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldim canimn
numara alsaydin ogrenirdin. gece
tamam kuzum gece cikar insal
aldim canim
Insallah olur cnm bnde 3 ay kullandım klomen bu ay da ılk kez femara kullandım pazar gunu catlatma ognemı vurdum beklemedeyım.. femara klomee gore daha kalıtelı yumurta buyutuyormusOnu bilmiyorum canım klomeni 3 ay kullanayim.Onu denerim olmazsa inşâllah hayırlısıyla olur bu ay
Bende kan verdim bugün sağlık ocağında.kan alan hemşireye sordum Nasıl öğrenirim diye bana barkod nosu verdi..beta testinin yanında gitmişken tam kan testide istedi benden..şimdi bakıyorum netten bütün testler çıkmış bir beta yokbekliyorum onuda koyarlar inş sistemeArkadaslar bende bugun saglik ocaginda kan testi verdim.sonucunu saglik ocagindan alabileceğim söylediler. Internetten ogrenebilecegim bir yer varmi acaba sonucları görmek için.
Bende ebeye sordum burdan gelip ogreneceksiniz dedi.siz barkot numarasini nereden sorgulatiyorsunuz. Bütün değerlerin cikip beta hcg degerinin cikmamasi kötü olmus sizindeBende kan verdim bugün sağlık ocağında.kan alan hemşireye sordum Nasıl öğrenirim diye bana barkod nosu verdi..beta testinin yanında gitmişken tam kan testide istedi benden..şimdi bakıyorum netten bütün testler çıkmış bir beta yokbekliyorum onuda koyarlar inş sisteme
Sorma Can'ım ya bekliyorum işte koyarlar muhakkak ilerleyen saatlerde..laboratuvar sonucu diye giriyorum Google halklabim laboratuvar bilgisi yazan yerden takip ediyorumBende ebeye sordum burdan gelip ogreneceksiniz dedi.siz barkot numarasini nereden sorgulatiyorsunuz. Bütün değerlerin cikip beta hcg degerinin cikmamasi kötü olmus sizinde
Çok teşekkürler. Siz de öğrenirsiniz inşallah sonucu en kısa süredeSorma Can'ım ya bekliyorum işte koyarlar muhakkak ilerleyen saatlerde..laboratuvar sonucu diye giriyorum Google halklabim laboratuvar bilgisi yazan yerden takip ediyorum
.Çok teşekkürler. Siz de öğrenirsiniz inşallah sonucu en kısa sürede
Âmin inş.. Tedirgin tedirgin bekliyorum böyleÇok teşekkürler. Siz de öğrenirsiniz inşallah sonucu en kısa sürede
Ilk defa mi verdin kan testi. Evde test yapmismiydinÂmin inş.. Tedirgin tedirgin bekliyorum böyle
Benim bat 15 aralıktı yaptım evde bi kaç tane silik bir çizgi var..ağustos ayında kimyasal geçirdiğimden tedirginim birazIlk defa mi verdin kan testi. Evde test yapmismiydin
Inşallah kanda da çıkar.Benim bat 15 aralıktı yaptım evde bi kaç tane silik bir çizgi var..ağustos ayında kimyasal geçirdiğimden tedirginim biraz
E nabizdan baktık görünmüyor maalesef.Kızlar enabız uygulamasını indirin telefonunuza bütün hastane ziyaretleriniz tahlil sonuçlarınız bikaç saate sisteme giriliyor geçmiş yılların testleriyle karşılaştırma da yapabilirsiniz. Edevlet şifrenizle uygulamaya giriş yapılıyor. Ben hep ordan bakıyorum sonucu beklemeden çok güzel bir uygulama.
canm 11 dogru 12 dogru cikiyoSorma Can'ım ya bekliyorum işte koyarlar muhakkak ilerleyen saatlerde..laboratuvar sonucu diye giriyorum Google halklabim laboratuvar bilgisi yazan yerden takip ediyorum
Saol Can'ım bakıyorum hala yok..dünyanın testini onayladılar bi beta yı yapamadılar..canm 11 dogru 12 dogru cikiyo
Sonucun cok guzel bence canim hayirli olsunBat 15 aralıktı kızlar test sonucumu şimdi öğrendim bu sabah yaptırmıştım 443 çıkmış sizce değer Nasıl..bu arada ovulasyon adetin 19 yada 20 günde oldu..yani 4 yada 5 aralıkta
canım içmeye devam ediyorsan hemen bırak .butür şeyler yumurtlama olduktan sonra bırakılır.bebek varsa bitki çayları iyi gelmez.inşallah vardır .bende bu ay mide yanması yaşamıştım hamileymişim .Ya birşey sormak istiyorum bende bu ay incir havuç kürü, inofolic ve hayıt aslan pençesi civan perçemi çayı içiyorum bende de fazla olur mu üçü birden?? Bi de adetime bir hafta var sürekli mide yanması yaşıyorum ve her iki kasığıma da ara ara gıdıklanır gibi sancı giriyor. Acı veren bir sancı değil acaba kist mi oluşturdum kendi kendime
Aminnn inş hayırlı olur bi kimyasal geçirdim ondan bu tedirginliğim.allahım inşallah isteyen hiç kimsenin duasını geri çevirmesin".inş gönülden dilerim ki hepiniz o duyguyu tadın.aminnSonucun cok guzel bence canim hayirli olsun