- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
iyi kuzum atarken dikkat et bn gormedim zatencanim tc yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi kuzum atarken dikkat et bn gormedim zatencanim tc yok
demmekki atabilon artk kuzuidrar testimi atayim dedim bu cikti
hadi at da catlayacam yoksaidrar testimi atayim dedim bu cikti
canim bi baska testim yanlisla attim idrar testi atayim derken sonuc yarinaSonuç ne çıktı canım var mı bişeyler
bosver yapamiyorum vallah baksan baksa testler atiyorum kafayi yicemhadi at da catlayacam yoksa
sen nerde verdin kani. devlette yaptiysan gece 12 de cikiyocanim bi baska testim yanlisla attim idrar testi atayim derken sonuc yarina
devlet hastanesi canim ogleden sonra cikar dediler ama cikmamissen nerde verdin kani. devlette yaptiysan gece 12 de cikiyo
devlet hastanesi canim ogleden sonra cikar dediler ama cikmamis[/QUOTEidrar testinde bariz 2 cizgi var silik bir sekilde
gece. 12 falan cikar canmdevlet hastanesi canim ogleden sonra cikar dediler ama cikmamis
Ya birşey sormak istiyorum bende bu ay incir havuç kürü, inofolic ve hayıt aslan pençesi civan perçemi çayı içiyorum bende de fazla olur mu üçü birden?? Bi de adetime bir hafta var sürekli mide yanması yaşıyorum ve her iki kasığıma da ara ara gıdıklanır gibi sancı giriyor. Acı veren bir sancı değil acaba kist mi oluşturdum kendi kendimehadi canım inşallah güzel haberler bekliyorum senden canım bu ay .
canım incir kürünle birkikte bal tarçın çörekotu fazla olmazmı yumurtaların fazla büyüyüp kist olabilir mi bilmiyorum.
yapan olmuşmu birlikte canım .
insallah canim sen 2inciyimi dusinuyosungece. 12 falan cikar canm
yok be balim benm 4 cuinsallah canim sen 2inciyimi dusinuyosun
Hangi marka testin ...olmazsa testi değiştir .. bel ağrım var mı....sağlık ocağında kan ver hamile olabilirsin ...sancı ve karın şişkinliği herkeste farklı belirti oluyor inan...Merhabalar herkese, sat 23 kasımdı, 25-26 gündür adetim ama hala olmadım. ctesi gününden beri kahverengi akıntılarım var ama ne karın şişliği ne sancı hiçbir adet belirtim yok. idrar testleri hep negatif daha önceki aylarda acele edip kan testi yaptırmıştım şimdi korkuyorum gitmeye. Böyle olup hamile çıkan var mı? ne kadar beklemeliyim sizce? yardım
masallah kiz erkekyok be balim benm 4 cu
Arkadaslar bende bugun saglik ocaginda kan testi verdim.sonucunu yarin saglik ocagindan alabileceğim söylediler. Sonucunu simdiden Internetten ogrenebilecegim bir yer varmi acaba .
iki bir erkek suan zaten yenimasallah kiz erkek