Benimde gaz surekli olurdu ama bu ay daha farkli canim gece bile gaz sancisindan uyaniyorum.geceleri hep siskinlik oluyor.insallah seninde bebisin geliyorduraynen bende öyle çok şişim inanılmaz gazım da var. ama bu belirtileri geçen ayda yaşamıştım. sadece kasık ağrısı bukadar şiddetli olmuyordu
Ne zaman yaptirdin tahlilikızlar daha sonucum cıkmadı ınterneten bakıyorum ama yok
Kızlar adet 4 gün geçti üstteki testi dün saat 12 de yaptım hiç çizgi yok alttakini gece 4 te yaptım sizce durum nedir
Canım göremedim bende çok silik olunca resimde çıkmıyor kan verirsen kesinleşmiş olur bi ver istersen yarinBirde böyle bak cnm
Senin kan tahlilin kaç çıkmıştı tatlımBenimde gaz surekli olurdu ama bu ay daha farkli canim gece bile gaz sancisindan uyaniyorum.geceleri hep siskinlik oluyor.insallah seninde bebisin geliyordur
11 de canımNe zaman yaptirdin tahlili
ben gordum. silik cikmis ama kac dkda ciktigi inemliBirde böyle bak cnm
ha .birde 10 gecikmede hersey net oluyorBirde böyle bak cnm
Ayyyyyyyyy ağzın bal yesin canım yaaaaa inşallah geliyordurBenimde gaz surekli olurdu ama bu ay daha farkli canim gece bile gaz sancisindan uyaniyorum.geceleri hep siskinlik oluyor.insallah seninde bebisin geliyordur
Canım femara kullan daha etkılıymıs klomene goreAyy yarın yine klomene başlıcam kızlar geçen ay olmadı inşallah bu ay olur.Eşime yine keçi boynuzu kürü yapıyorum. Bende günde 3 tane havuç yiyorum.Bal tarçın çörek otu karışımı yiyoruz aksamlari birer kaşık eşimle bide ben incir kürü yapıyorum.Bu ay klomene çok guvenmistim ama olmadı bütün umudumu yitirdim aslında.1 yılı gecti korunmayali ilk defa bu ay pes ettim
Pazartesi 17.94 cikti ama igne olmustum ben.birde yarin tekrarlicam testi artar insallahSenin kan tahlilin kaç çıkmıştı tatlım
Baya olmus canim cikmasi gerekiyodu11 de canım
hadi canım inşallah güzel haberler bekliyorum senden canım bu ay .Ayy yarın yine klomene başlıcam kızlar geçen ay olmadı inşallah bu ay olur.Eşime yine keçi boynuzu kürü yapıyorum. Bende günde 3 tane havuç yiyorum.Bal tarçın çörek otu karışımı yiyoruz aksamlari birer kaşık eşimle bide ben incir kürü yapıyorum.Bu ay klomene çok guvenmistim ama olmadı bütün umudumu yitirdim aslında.1 yılı gecti korunmayali ilk defa bu ay pes ettim
Yok canim oyle dusunme bak benim 3.ayim klomende bende bu ay olmazsa bi dahaki aya birakicaktim artik Rabbim verdi cok sukurAyy yarın yine klomene başlıcam kızlar geçen ay olmadı inşallah bu ay olur.Eşime yine keçi boynuzu kürü yapıyorum. Bende günde 3 tane havuç yiyorum.Bal tarçın çörek otu karışımı yiyoruz aksamlari birer kaşık eşimle bide ben incir kürü yapıyorum.Bu ay klomene çok guvenmistim ama olmadı bütün umudumu yitirdim aslında.1 yılı gecti korunmayali ilk defa bu ay pes ettim
Insallah Rabbim gonlune gore versin canim bende esime surekli diyorum hamile oldugumu bilmedigi halde ikizlere hamileyim ben uzme beni diyorumkızlar bende yarın doktora gidiyorum inşallah heyecan dorukta bende.
inşallah güzel haberler veririm bir arkadaşım yaptığım karışımdan dolayı senin çoğul gebelik olabilir dedi .iyice heyecanlandım .
bende istiyorum yaaaa allah nasip etsin herkesin gönlüne göre versinInsallah Rabbim gonlune gore versin canim bende esime surekli diyorum hamile oldugumu bilmedigi halde ikizlere hamileyim ben uzme beni diyoruminsallah bende cok istiyorum ikiz olmasini
canım reglinden öncemi yaptırdın kan testini? önceyse kaç gün önceydi?Pazartesi 17.94 cikti ama igne olmustum ben.birde yarin tekrarlicam testi artar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?