yaaaa ayy sevindim şuan valla. ozaman bu hafta önemli benim için haftaya çarşamba regli günüm ozaman kadar ölçücem inşallah yükselircanım benim normalde ateşim seninki gibi 35.9 falandır .yumurtlama olunca 36.2 ye çıkar .hamileyim ve ateşim 36.4 şuan .
37 ye hiç çıkmadı o ateşi normal zamanlarda 36.5 falan olanlar için geçerlidir bence canım
MaşaAllah canım hadi gözün aydın nezamandir istiyordun
Evet canim kahverengi kapsüldü Rabbim sanada nasip eder inşallah annelik duygudunu tatmayi :)Ayyy Allahım banada nasip eder inşallah. Bunu yazmayı kullanalm baklm ne olcak kahve kapsül müydü
Aminnnnnnnnn canmn için aminnn Allahım kimseyi o duygudan mahrum etmesnEvet canim kahverengi kapsüldü Rabbim sanada nasip eder inşallah annelik duygudunu tatmayi :)
dil altindan olc canm benmanladım tamamdır her sabah yataktan çıkmadan ölçüyorum. ve kaydediyorum reglime yakın bakıcam bakalım hepsine nasıl artış olmuş. teşekkür ederim
İnşallah herşey gonlünce olur canım daha çok yeniymişsin3 aylık evliyim 2 aydır istiyorduk :)
Canım çok sıkı hazırlanmışsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın ikinci cocugumu istiyorsunKIzlar 4aydır bizde deniyoruz ve olmuyor doktorlar bir sorun olmadığını söylüyor. her neyse bu ay adetimden başlayarak incir havuç kürü yaptım, folik asitimi zaten ihmal etmiyorum ve inofolic kullanmaya başladım ve hayıt tohumu çayı içiyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorumAllahtan ümit ediyoruz tabiki inşallah en kısa zamanda o duyguları tekrar yaşamak nasip olur
Aminnnnn tatlımmmAminnnnnnnnn canmn için aminnn Allahım kimseyi o duygudan mahrum etmesn
benim 4 ocak. ama bu ay tup bebek tedavim olmayacak bir sonraki adetle tekrar baslayacak bakalim.Kizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
dennisgo 7 Aralık - @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- M mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @papatyam67 10 Aralık
Var canim cizgi gozun aydinANlayan var mıhemen çıktı daha adetime var bi gün
Ovuluasyon testi değil miANlayan var mıhemen çıktı daha adetime var bi gün
Ovuluasyon testi değil mi
Evet ya karışmış testlerle salak kafamOvuluasyon testi değil mi
Inşallah gebelik testinde de pozitif ciksin.Evet ya karışmış testlerle salak kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?