- 1 Kasım 2018
- 1.074
- 2.558
Ben görüyorum canım inşallah vardır yarın sabah ilk idrarla tekrar dene istersenFilaşlı hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüyorum canım inşallah vardır yarın sabah ilk idrarla tekrar dene istersenFilaşlı hali
Son bi tane kaldı adet günü yaparım artık dayanabilirsemBen görüyorum canım inşallah vardır yarın sabah ilk idrarla tekrar dene istersen
canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar sonunda testi bu sabah yaptırdım. Sonucum 650 çıkmış çok mutluyum. İnşallah bu saatten sonra sağlıkla geçer günlerim ve rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için dua edeceğim. İnşallah dua kapılarımız açıktır rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir ve anneliği bizlere yaşatır
Artik testlerde beni yaniltiyor git kan ver canim hic biseye bakmacanim benimde goguslerim cok hasaslasdi cok aciyor acaba hamilemiyim
Canim agzimin tadi degissin diye tatli biseyler yiyorum mesela ilk basta o tadi alamiyorum sonra yedikce az tatlilasiyor sonra yine gidiyo o tad hemenCanım benim de göğüslerim yumurtlama döneminden itibaren artarak ağrımaya başladı.Ve Şu an hamileyim.Inşallah sende hamilesndir. EceCigdem Şu an benim ağzımda kan kokusu gibi mi desem metalik mi desem değişik bir tat oluyor sürekli.Midemi kötü yapıyor.
Canim testler yaniltici olabiliyor malesef bence iki gun sonra kan verKızlar bat 15 aralık hergün test yapıyorum hep negatifti az evel yine yaptım hayalet çizgi çıktı idrarı damlattıktan hemen sonra ve son durumuna kadar foto çektim bakarmısınız gözle daha net gözüküyor kamerada tam belli değil
hamileliktir canmKizlar kasik agrim var ama yani sira agzimin tadi da cok kotu hatta migdemi bulandiriyo o tad
metalik:)Canım benim de göğüslerim yumurtlama döneminden itibaren artarak ağrımaya başladı.Ve Şu an hamileyim.Inşallah sende hamilesndir. EceCigdem Şu an benim ağzımda kan kokusu gibi mi desem metalik mi desem değişik bir tat oluyor sürekli.Midemi kötü yapıyor.
Bunda görüyormusun
marka bebe time miBunda görüyormusun
Başka belirtilerin nelerdi canım ne zaman öğrendin k. Bakma çok soru soruyorum ama :)canım benimde çıkmıştı sivilcelerim bende kesin adet olucam diyordum ama hamileymişim ümidini kaybetme şimdi 6 haftalık hamileyim yüzümü sivilceler bastı ilk defa bukadar sivilce çıktı yüzümde
metalik:)
Canim agzimin tadi degissin diye tatli biseyler yiyorum mesela ilk basta o tadi alamiyorum sonra yedikce az tatlilasiyor sonra yine gidiyo o tad hemen
Evetmarka bebe time mi
Canim bende cok silik ince bi cizgi goruyorum sen yarin sabah tekrarla varsa daha da koyulasacaktirBunda görüyormusun
Hmm hayırlısı olsun ınsallah cnm ama femara da etkılı ıstersen ararstır.. nıye bukadar cok bekledınız cnm tedavısızHiç bişy kullanmadım canım bu ay da olmamışsa önümüzdeki ay başlıycaz onlara adetin ikinci günü gel dedi doktorum hayırlısı bakalım canım 2 yıl olcak
Ayyy cok sevindim canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin kac gunun gecti hcg d degerin yuksek cikmisKızlar sonunda testi bu sabah yaptırdım. Sonucum 650 çıkmış çok mutluyum. İnşallah bu saatten sonra sağlıkla geçer günlerim ve rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için dua edeceğim. İnşallah dua kapılarımız açıktır rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir ve anneliği bizlere yaşatır