- 19 Şubat 2014
- 755
- 600
Ben bunu ilk defa gordum canim.bir deger olmasi lazimFotoğrafı yükledim arkadaşlar bu şekilde yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu ilk defa gordum canim.bir deger olmasi lazimFotoğrafı yükledim arkadaşlar bu şekilde yazıyor
Icini yazmamislar canim, bumu mailden mi gondermisler sana? Sen iyisi ara hastaneyi sor. Nan test sonuclarinda yaziyor hep altina sonuc yazilmasi getekiuor ki unutmslar yazmayi.Fotoğrafı yükledim arkadaşlar bu şekilde yazıyor
Aynen kuzum yarini beklicem mecbur. Olmazsa sabah gideyim hastaneye sonucumu almayaŞimdi ben o kadar heyecanı merakı boşuma mı yaşamış oldum abla çok merak ettirdin bize bakalım yarın sabah idrar testi yap da söyle o zaman abla inşaAllah vardır rabbim gönlündekini versin inşaAllah
Bugün negatif ler günü bende öleBenimde sonucum çıktı negatif kızlar
Adetin geçmişmiydiBugün negatif ler günü bende öle
Yok geçmedi ben erken gebelik testi yaptım 13 aralık bekliyorum adetimi yumurtlamam 29 30 kasım olmustu olsa erken gebelikte cıkardj die düşünyrumAdetin geçmişmiydi
canim cok heycanlanmisdikAynen kuzum yarini beklicem mecbur. Olmazsa sabah gideyim hastaneye sonucumu almaya
AyyE devlet sifresi istiyor yok ki
İnşallah canım inşallahİnşallah bir an evvel mutlu haberi alırız bizde
Benimle aynı canım benimde yumurtlama 28 29 du bat 13 aralikKızlar benim 29 30 kasım yumurtlamamdı bat 13 aralık biraz önce erken gebelik yaptım sonuç negatif bayağı sıkı değerlendirmeme rağmen......
Bugün negatif ler günü bende öle [/QUOTE
Ayy Arap sacina döndü resmen merak ediyoruz ya sonuca ulaşamadık inşallah beklediğimize değecek canım üzülme hayırlısı olsunKizlar arkadasimla konustum hastaneni sistemleri yenileniyormus o yuzden gidip hastaneden al siteden gozukmuyo dedi. Sabah ola hayir ola insallah bu gece dualarinizi eksik etmeyin lutfen sabah yine test yapacagim zaten. sabah hic cikmazsa kanda da yoktur zaten
canim sabah git al bizede haber vercanim cok heycanlanmisdik
Bide bana sor ya sevinsem mi uzulsem mi belemedim guluyorum kendime. Var mi yok mu yani anlayamadim ki ben. O cizgi nasil kayboldu yaaAyy Arap sacina döndü resmen merak ediyoruz ya sonuca ulaşamadık inşallah beklediğimize değecek canım üzülme hayırlısı olsun
Gidecegim canim mecbur. Ama asıl sabah tekrwr yapacagim test nasil cikacak ki telefonumla gitcem tuvalete bu sefer cizgi yine cikarsa kacirmayayim ki insallah cikar yanicanim sabah git al bizede haber ver
insallah canim nezamandir ugrasiyosunGidecegim canim mecbur. Ama asıl sabah tekrwr yapacagim test nasil cikacak ki telefonumla gitcem tuvalete bu sefer cizgi yine cikarsa kacirmayayim ki insallah cikar yani
Hakkında hayirlisi olsun canım inşallah sabah bize hayirli haberlerle gelirsin güzel düsün güzel olsun sonucunBide bana sor ya sevinsem mi uzulsem mi belemedim guluyorum kendime. Var mi yok mu yani anlayamadim ki ben. O cizgi nasil kayboldu yaa